
Gideceksin, kartımı kaybetmiştim diyceksin. Kartı sen vermedin, tamam? Savun kendini.


Arkadaşın ismini almamışlar sonucta ama kamera kayıtları vardır sonuçta. Öyle dersem ilerde onun için sorun olur mu ama acaba?


kardeşim ne olabilir en fazla ya? asarlar mı? keserler mi? vururlar mı? ne olabilir yani anlamıyorum şu an endişeni. allah allaaaah. adamın bi bokunu almamışlar. ellerinde sikindirik bi kamera kaydından başka bi bok yok. ankara emniyet müdürlüğü konuyla alakalı 2 polis görevlendirip başkasının otobüs kartını kullandığı için arkadaşının adresini mi tespit edecek?
bi bok olmaz. gideceksin, kartını kaybettiğini, bulan birinin getirip getirmediğini soracaksın. inanmayıp arkadaşına niye veriyosun derlerse kimseye vermedim, kaybettim gerçekten diyceksin. birini kullanırken mi yakaladınız diye soracaksın. bu. oturup göt büyüten adamlar bunlar, james bond değiller. hatta direkt, abi parası yoktu kartı verdik işte, napalım ak. desen yine bi şey olmaz. ama yine de sen işi zorlaştır, hatayı kabul etme. ispatlayabiliyosa kendi uğraşıp ispatlasın.
