[medikal]
(7) 

Cildiye tavsiye

neynep #1176193
Merhabalar,
Genel tahlil için dahiliyeye gittiğimde yanağımda çıkan bişeyi göstermiştim, et beni mi acaba diye sormuştum (çünkü bende yok hiç öyle bişey, bilmiyorum nasıl)
Doktor dedi ki, "yok, öyle değil gibi. Şunu kullan, geçmezse cildiyeci alır onu" dedi. Çok da seyapmadi yani. O şey geçmedi, doktora da tekrar gideceğime, ilgilenen birine gideyim diyorum.

Biraz "şeyapan", ilgilenen bi cildiyeci nerde bulurum? Tavsiyeniz var mıdır? Ssk filan.

Teşekkür ederim.

 

Atakent Acıbadem Hastanesi Selda Yıldırım.

dessy

www.surppirgic.com

seyduna6687

yedikule sırp pırgiç ermeni hastanesi, serkis barış.

ave maria

Serkis baris alanında gerçekten çok iyidir ama bn gittigim zamanlar aşırı kalabalık oluyordu . Medicanada gökhan okan var o da çok iyidir

all girls dream

gökhan okan'dan ben de bir kere randevu almıştım. Hiçbir sebep sunulmadan, bilgilendirilme yapılmadan yarım saat bekletildim. İşlemde veya görüşmesi uzun sürdü diye bir açıklama da yapılmadı üstelik - defalarca sormama rağmen. Görüşmeye alındığımda ve yarım saat beklediğimi söylediğimde açıklama dahi yapmadı, nezaketen özür de dilemedi. Orada o gün hiçbir çalışan bildiğiniz iletişim kurmadı :) Şikayette de bulunmuştum. Bu tarz konulara dikkat edersen diye paylaşmak istedim.

dessy

florence nightingale sibel alper

contavolta

isimlere ve ayrıntılara çok çok teşekkür ederim. Tabii ki dikkat ederim dessy, gayet önemli bunlar.
bi de yüzümde hiç başka bişey yokken, çıkan tek bişey olduğu için, işlemden tedirginim zaten, kalıcı bişey olmaması için dikkat eden biri olmasını diliyorum, ama işte.. şans mı artık, neyse..

neynep
1

mobil görünümden çık