Kızlar saçlarım orta kumral. Ama daha koyultmak istiyorum. Öncelikle orta kestane falan güzel durur mu? Kullanımı zor mu?
Evde kendim boyamak istiyorum. Önereceğiniz bir marka ya da boya türü var mı?
Teşkürler


 

bence kötü renk, senin saçının rengi daha güzel. boyama işleminin daha büyük renklerle yapılması taraftarıyım. ama illa da istiyorsan koleston iyidir, kolay renk istediğin zaten. kalıcıdır koleston, kutuyla alırsan bakım kremleri falan da veriliyor.

fragile lady

Kötü mü renk :( koyu saç rengi beyaz ten fenomenini gerçekleştirmek istemiştim ya..

korkularim degil korkusuzlugum yedi beni

ben ani bir gazla siyah saç, yeşil göz, beyaz tene döndüm ve şu an açık renk saçlarımı çok özlüyorum. siyahtan dönene kadar hem bir sürü masraf yapacağım hem de saçlarım yıpranacak.

o yüzden boyayacaksan da şu 28 gün kalıcı olan boyaları deneyebilirsin. en azından sıkılırsan dönüşü kolay olur.

kayranin kedisi

28 gün değil de 28 yıkmaya kadar dayanıklı

bence de koyultmayın saç renginizi. sonra pişman olursanız dönüşü zor oluyor. sizin saç renginiz daha güzel

interview with the vampire

Neden zor koyu renk. Kumrala boyarım sonra da uzatıtırım. Zamanla akar falan. Çok sıkıntı olmaz gibi geliyor :)

korkularim degil korkusuzlugum yedi beni

Üni.deyken bir gazla saçlarımı siyah yapmıştım. Saçlarım dümdüz ve kahküllü de olduğundan peruk gibi duruyordu, hiç güzel olmamıştı. Ondan beridir de boyamıyorum:p

Saç tipiniz benim gibiyse yaptırmayın. Ama hacimli, dalgalı vs saç tiplerinde güzel durabilir, deneyin içinizde kalmasın.

peggy
1

mobil görünümden çık