salı gününe alacağım için bileti en uygun fiyatı burası verdi ama sözlükte baya bir kötülemişler. şu an benim için en yakın ve en uygun fiyatlı gidiş önemli. çok mu kötü yani onur air. gitsin yeter durumundayım.




 

Onur air bu zamana kadar hiç kullanmadim. Pegasus da bildiğiniz üzere yerden yere vurulan bi firma ancak ucuzlugu sebebiyle tercih ediyorum. Fiyat/performans bana kalırsa muhtesem. Insanlar 30 tlye (ya da yurtdisi icin 30 dolara) ne bekliyor anlamiyorum.

Bu yüzden gözünde büyütme derim.

funl

ben onur airle ya 4 ya da 6 kere uçtum, emin değilim ama her defasında çok memnun kaldım. çalışanlar çok iyi davrandı, uçakta bir kaç ufak sorun olmuştu çok ilgilendiler.

ben onur aire karşı boş değilim anlayacağınız.

kurnaz

Ben bi defa kullanıp memnun kaldım. Yine kullanırım fırsatım olsa.

noluyo yaa

antalya'dan neredeyse uçtuğu tüm destinasyonlarda kullandım. sorunsuz. koltuk araları vs. dar. ilk tercihim olmuyor ancak tek seçenekse bileti almakta tereddüt etmem.
bu arada bileti almadan önce tarayıcınızın önbelleğini silin ve modemi açıp kapatın ki ip niz yenilensin. çoğu uçak firması ip adresinden ve çerezlerden sizin ikinci kez aynı bilete baktığınızı anlayıp fiyatı (size özel) arttırıyor.

o kadar da degil aga
1

mobil görünümden çık