[q]
(17) 

Nedir derdiniz ?

sorunvar #1159817
sb alayım dertlerinizi :)




 

Borçlar ve evlenememek. Olmuyorsa olmuyor ne yapayım.

yaren

En büyüğü olmasa da en çok kafayı taktığım; bi kız var yıllardır iletişim kuramıyorum, yürüyemiyorum. Halbuuuse ben deli gibi koşmak istiyorum
Aşağı tükürsem sakal yukarısı da gökyüzü gibi bir durum.

Euxinos007

İleri derecede kaygı

razvan rat

Maddiyat.

pike

ulkenin durumu :(

kendi hayatima dair problemleri ya cozerim ya da sonucuna katlanirim, olmadi kabullenirim.

ama vatan baska, ben ulkeden s.ktir olup giderek ici soguyacak, huzur bulacak bir insan degilim.
zaten ben gitsem, arkamda biraktigim duzgun insanlar var gidemeyen, onlar nolacak? gozumun onune hayat tarafindan hayal kirikligina ugratilan kiz cocuklari, anasinin babasinin bile ihanet ettigi erkek cocuklari geliyor. ben bunlari unutmak istemiyorum, gidersem unuturum diye korkarim.

mavicorap

Euxinos007 +1 kız mevzusu :(

efreet sultan

hiçbir şey. sorunum, derdim falan yok :/
bir sevgilim olsa güzel olurdu ama.

lesmiserables

kira yiyerek geçinen insan modeli olmamak.

zgrydn

Hasta bakmak. Çok sıkıldım abi ya. Keşke dertlerim burada yazanlar kadar basit olsa mk.

Dedem tam 8 aydır felç 80 kilo 180 boyunda 4 ay hastanede kaldım yanında. Sandalyelerde uyudum resmen, şimdide her gün sabah ve akşam olmak üzere altını değiştiriyorum. Sonda değişimi, yatak bakımı, yara bakımı ve en sıkıntılısı banyo. Bütün bunları yaparken dedem bilinci yerinde olmadığı için bizi tanısa da sürekli küfür ediyor ve elimizi kolumuzu tutuyor tek sağlam kolu ile.

Annem tansiyon hastası düzenli olarak kontrol altında tutulması, stress, sinirden uzak olması gerek. Dedemin bu hali babamın sürekli olan dedeme düşkünlüğü huzursuz ediyor evi 1 aydır konuşmuyorlar galiba. 4-5 kere annemi acile götürdüm gece 1-2 vakitlerinde 20 tansiyonlar ile.

Babamda kansızlık var, kan değeri 5. Dün hastanede 2 ünite kan aldı, adam kendine bakmıyor, dinlenmiyor vs. Onunda sonu kötü şimdilik bir şeyi yok zannetse de sürekli bir hastalık patlıyor bir yerinden.

Babannem de dişleri yüzünden şikayet ediyor sürekli. Dişçiye götürdüm 4 saat uğraş sonucunda koltuğa oturttum kulakları çok az duruyor. Yürümesi falan ölüm derecesinde yavaş, hastaneler ana baba günü 65 yaş önceliğine rağmen 50 dk film sırası bekledim. Koltuğa oturduk doktora ben tansiyon hastasıyım demiş. Hiç bir işlem yapılmadan kadın yolladı bizi, dahiliye bölümünden konsültasyon almamız gerekiyor diye. Babannemde tansiyon falan yok.

Oh be rahatladım biraz yazınca. O yüzden dertlerinizin kıymetini bilin. Dedem 3 gözlü sobanın 2 gözünü yakmazdı çok para gelir elektrik diye. Şimdi 10 göz de yaksan üşüyorum diyor, elinde hep sigara var zannediyor, halüsülasyon görüyor sürekli. Para pul geçici şeyler abi, kendinize bakın. Üzmeyin kendinizi.

@zgrydn kira yiyerek geçiniyorum. Dükkan temsili.

gozu acik sevisen yahudi

Okulu bitirmek.
Maddiyatı düzeltmek.
Güzel bir aile kurmak.

cahs

Şu sıralar en çok dertlendiğim şey okul bittikten sonra çalışmadığım son birkaç ayı aşırı derecede boş ve verimsiz geçirmek. Bir de çok sevip değer verdiğim biri tarafından umursanmamak ve arkadaşlarımla farklı şehirlerde olmak zorunda kalmak var.

ms brownstone

saçlarımın dökülmesi.

belki de her şeyi dert edip kafama taktığım için dökülüyorlar. ben de kel kalmayı en büyük derdim diye nitelendiriyorum. bilmiyorum.

violetsky

Mayıs'ta sınav açılır mı açılmaz mı
Sadece bunu bilmek istiyorum BUNU!

megalomaniac

4 aydır tüm arkadaşlarımdan, ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.
Köle isaura gibi çalışıyorum. Sabah işe gidiyorum, akşam eve gelip işle alakalı şeyler yapmaya devam ediyorum, yatıp uyuyorum ve tekrar başlıyorum.
7/24 tek başımayım. Kendi kendime konuşuyorum falan arada.

bir de geçenlerde konyaya gitmem gerekti, yollar korku filmi gibiydi. çok "dert" bir olay değil tabii ki ama yine can sıkıcıydı yani. Tekrar gidicem, gidesim gelmiyor.

naberabi

geçen hafta az kalsın ölüyordum. haberlerde benden ağır yaralı olarak bahsetmişler. hayatta olmak güzel tabi ama ekonomik olarak çöktüm. dışarı çıkınca şans topu, loto falan oynicam. o zaman düzelir inş.

bruges

yok.

ama

sadece biraz hastayım, kan işedim bir süre ama neyse ki tekrardan klozeti sarıya boyayabiliyorum ^^

eskiden hiç hasta olmazdim, şimdi zırt pırt saçma sapan bir şeyler çıkıyor. ve farenjit olunca bile öleceğini dusunen biriyim, bu konuda biraz anksiyete sahibiyim. keşke hiç hasta olmasam <3 sanırım bu günlerdeki dert diyebileceğim tek şey bu.

bir de bu yıl sınıfta kalacak gibiyim ama olsun, sagligim yerinde olsun da. ( heheheheh)

yuvarlanantencereninkapagi

işsizlik, yaşlanmak (35), ülkenin hali, yalnızlık vs. çoğu insanla aynı.

belirsiz biri
1

mobil görünümden çık