bu ay askerlik şubesine gidp askere gideceğim. kardeşim gitme karışık dönem diyor. ben ise önümde başka birşey göremiyorum. askerliğe gidip bitireyim diyorum. 5-6 ay nasılsa.

kardeşim bedellli çıkar bekle dedi. çıkar mı sizce ?

üni bitti. 2 yıl tecilimi kullandım. bu yaz da gidip master yaptım ahmet yeseviden 2 yıl da oradan hakkım var.

şöyle birşey var ama. ben bir an önce çalışmak istiyorum. askerliği yapmadığım sürece de kimsenin bana iş vereceğini sanmıyorum. önümde somut tek engel askerlik.

gidip yapayım mı bekleyeyim mi ne zaman çıkar bu lanet bedelli.

 

ÇıkmaZ yap kurtul ztn kısa dönemmissin

all girls dream

daha geçen msb söyledi kısa ve orta vadede gündemimizde yok diye. belki seçimlerden önce olur. o da 2019

www.cumhuriyet.com.tr

eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum

eger ille gitme niyetindeysen git subeye zaten teslimin aylar sonra olacak. o zamana kadar cikarsa yine faydalanirsin, geri alabiliyorsun.

robokot

karışık olsa ne olacak yahu. operasyona mı göndereceklerini sanıyorsun seni? he belki kayseri'deki olay gibi bir şeyden korkuyorsan çarşı iznine çıkmazsın olur biter. 5 buçuk ay boyunca yapacağın tek şey nöbet tutmak.

git çıksın aradan. kötü yanı ise şimdi başvurursan mayıs celbiyle askere gidersin. en tırt celp.

efreet sultan

aylar sonra derken? şimdi gitse şubet celbine yazarlar hemen. iş yeriyle konuşup masterla sürekli erteliyorum 34'ten sonra düşünürüz dersen sorun çıkarmazlar. en azından bana çıkarmadılar. müdürüm ben de kaçtım kaçabildiğim kadar boşver sen hallettiğin sürece sorun değil bizim için dediler. tecilin bittikten sonra kaydını sildirip tekrar kayıt olursan yine tecil hakkı kazanacaksın. önemli olan masterı bitirmemek.

argent dawn
1

mobil görünümden çık