Selam gençler ve genç kalanlar :) ne zaman para bulup alıp kullansam akabinde x46373 para kaybediyorum. Kime yar olsun bu para ? Bu sefer napayım ?




 

kaç para?

elorelia

Sokakta ihtiyacı olan birileri vardır onlardan birine ver.

angelus

bana verebilirsin.

athena

eğer sahibini bulabileceğinden eminsen alıp sahibine ver, yoksa hiç dokunma. alıp ihtiyacı olan birisine vermemiz doğru değil. çünkü, sahibinin o parayı gelip bulabilme ihtimali var.

elinde tivit

kedi maması al

supermatik

Bizim burada bir abimiz sürekli para bulur. Bulduğu parayla tüm ofise tatlı ısmarlar. Bulunan şey sahibi yoksa senindir. Aynısını yap, yükten kurtul. Ya da ihtiyaç sahibi birine ver.

teknikekip

küçükken bulduğum paraları götürür bakkala verirdim, çünkü benim için para bakkala verilen bi şeydi. adi bakkal da alırdı. sonra büyüdüm.
neyse meblağa göre şu sokaktaki çocukları sevindirebilirsin, 100 lira gibi bi rakamsa mont,bot alabilirsin,değilse tatlı bişeyler al. ağızlarının içi lunapark gibi olsun.

denef

karmaya çok inanıyorum böyle durumlarda sokakta ihtiyacı olan birine ver ya da kapıcınız varsa ona olabilir, dilenciye şarapçıya vermemeyi tercih ediyorum

eja

arkadaşınla yürürken senden mi düştü deyip uzat. evet derse yemin filan ettir. ederse parayı ona ver.
sinsice ama eğlenceli. böyle dersi bu kadar ucuza alamazsın.

filteria

10 Euro buldum magazada. Ancak kasiyere vermeyi tercih etmedim dışarıda evsiz insanlara yemek alayım diyorum. ?? Karmayı başıma bela almak istemem. Bıktım kendisinden.

burchak

ben öyle durumda direkt türkiye eğitim gönüllüleri vakfı'na bağışlıyorum. 2 defa para buldum ikisini de oraya bağışladım.

pomaks

varsa bi 20-30 da sen koyup ihtiyacı olan bir çocuğa bot vs gibi kalıcı bişey al yemekten ziyade. en kötü kedi köpek için mama al dağıt

deranzo

para parayı çeker derler. hepsini sayısal lotoya yatır.

kaya1453

Valla ben bulunca kullananlardanım, zaten yüksek meblağ bulmuşluğum yok, bulunca mutlu oluyorum, şansım oluyor o benim. 100 tl kaybedip 1 tl-5 kuruş arası bulduğum için kullanmışım kullanmamışım fark etmiyor. Kaybettiğim parayı 200 ayda filan anca topluyorum sokaktan.

İhtiyacın varsa kullan, yoksa cüzdanında tut bir gün o paranın gideceği yer belli oluyor. Görünce o insanı anlarsın zaten o paranın ona gitmesi gerektiğini ve bu sebeple cüzdanında beklediğini. Sokak müzisyeni olur başka birisi olur.

kaymaktutmayansicaksut

Evsiz birine yemek ısmarla.

peggy

şans parası o sakla zjdjj

her giriste sifresini unutan adam
1

mobil görünümden çık