Arkadaşlar selamlar,
bu konularda çok bilgili değilim. 6 aydır hemen yan tarafımızdaki (salak) inşaat nedeniyle telekom kablolarımızda problem vardı ve bu sebeple internetimi kapatmıştım. Şimdi düzeldi ve tekrar açtırdım. Internetim var ama bu kez de oldukça eski olan modemimde (Airties RT 205) bir problem var sanırım.
Yarın bakacaklar ama olası bir yeni modem alma zorunluluğu karşısında ortalama bir modem tavsiyesinizi ve yakl. fiyatlarını sormak istedim.

Her türlü bilgi, cevap ve yardım için teşekkürler şimdiden.
saygılar.

 

fiyatı azıcık fazla ama geçenlerde arkadaşımda gördüm, eğer torrent vs ile işin oluyorsa indirme linklerini ve torrent dosyalarını modem arayüzünden veriyorsun, kendisi modeme bağlı usb belleğe indiriyor. PC meşgul olmuyor.

dlna ile pc içeriğine ulaşabiliyorsun vs.

www.hepsiburada.com

edit : kısaltılmış link tinyurl.com

kimlanbu

iki sene önce aldım, sorunsuz kullanıyorum. ortalama ev kullanıcısı için ideal. kurulumu airties'dan daha basit:

www.vatanbilgisayar.com

yalnız ben 130'a mı ne almıştım. hangi ara 240 tl olmuş, inanılır gibi değil.

sir gawain

asus dsl n14u var bende. yukarıdakinin biraz daha uygun fiyatlısı.

inheritance

Arkadaşlar çok teşekkürler. Eski Modem ile olayı çözdüm. Şimdilik yeni bir Modeme ihtiyaç yok, olursa da verdiğiniz bilgiler ışığında hareket edeceğim.
Selamlar, Saygılar.

orta saha oynayan iguana
1

mobil görünümden çık