Yeni yılık kutlayanlara ceza olarak uygun görülen bu tip saldırıyı makul bulanlar oldu mu? Bir grup, devlet ya da tarikat çıkıp "e yani sonuçta onlar da ahlaksızlar" filan dedi mi?
Böyle şeylerin olması lazım artık, gidişata göre.



 

böyle bir damar var ve ışid özellikle bu damarı kaşıyor. nitekim dediler de...

zgrydn

bu sefer hükümetten öyle iğrenç bir açıklama gelmedi. birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı. hatta vali açıklamasında: amaçları sadece eğlenmek olan insanlara karşı yapılmış bir terör saldırısı gibi bir ifade kullandı. 2. bir "ölenlerin arasında sunniler de vardı" vakası yaşanmadı bu seferlik.

oddyseus

içten içe gülen ülkeler var. ırak ve dolayısıyla iran bu tarz saldırılardan medet umuyor. ırak açıkça pkk yı destekliyor. son zamanlarda pkk'nin eline geçen (laser guided) silahlar iran destekli haşdi şabi örgütünden geliyor. bunları da el altından USA destekliyor. Ve biz sadece işlid karşıtı koalisyona destek veriyoruz diyorlar...

mytituaEd Yourvenom

Elbette var, twitter facebookta paylaşılıyor habire. Çoğu yine hesaplarını dondurdu. "İyi olmuş, haketmişler" ci iğrenç insalrla dolu.

Cursed Chico

şunu yeni gördüm
twitter.com

ülkenin ( ve dünyanın) ikiyüzlülükle döndüğünü biliyoruz. Bu haberi duyunca göbeğini sakalını ayağını kaşıyıp, içten sevinen şuursuz yaratıklardan bahsetmiyorum, onları gerçekten şuursuz gördüğüm için kale almıyorum da,
benim dediğim, politik duruş olarak, resmen onaylamak gibi.

Türkiye daha o levıla gelemedi. Şimdi çıkıp, "aslına bakarsanız biz de yılbaşı kutlanmasını, hıristiyan adetlerinin var edilmesini uygun bulmuyoruz" dese, o son noktadır. Belki ilerde..
Şimdi o kadar diyemez de, küçükleri diyebilir. Bu fikrin küçük sayıdaki temsilcileri. Mesela hutbeyi okutanların gözü kara versiyonu.. O filizler yeşermeye başladı mı, sorum buydu.

neynep

%8 oranında ışid sempatizanı mevcut. sadece bunlar milyonlarca insan eder.

thugster
1

mobil görünümden çık