Soru başlıkta. Araba burada.

www.sahibinden.com

Vergisi yakıtı tamam, sıkıntı değil. Zaten az kilometre yapıyorum. Aldığıma değer mi? Bir sorun olur mu? Yorumlarınızı alayım...

 

Alınır 150.000 sadece çok

basond

2006 model biraz eski bana göre. Yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsin. 83750 TL vermem buna kesinlikle. Yeni arabalara bak.

dissendium

Bir laf var, yaşayarak biz de tecrübe ettik; bmw'ye 10yıl binersin 10 yıldan sonra o sana binmeye başlar.

10yıldan sonra sıkıntı çıkarmaya başlıyor arabaları genelde. İlandaki aracın ayrıca km si epey bir var, tavsiye etmem

mhmtt

Cok fazla yılı ve fiyatı .Peugeuot 2008 bak derim, anneme aldık harika araba.

basubadelmevt

burada 730il kullanıcı tecrübesi çok bulamazsın muhtemelen. alman-amerikan sitelerinde falan araştırırsan daha verimli olur aracı tanımak istiyorsan.

arkadaşlar 7 serisinden bahsediyoruz, o araç için 150 bin kilometre çok diyorsunuz. bu araçlar bakımı eksiksiz yapılınca 400-500 bin kilometreleri rahat görüyor çoğu zaman.
bizim o ufak araçlar için 150 bin dağılmaya başladığı kilometreler olabilir fakat bu tür araçlarda hiç de çok değil. (ki bmw'nin bu araçtaki sıralı altı silindir 3 litre motordaki tecrübesini de unutmayın.)

alın diyemiyorum, herhangi bir arıza durumunda yedek parça masrafı falan çok can sıkar. sadece söylediğim, 150 bin kilometrede diye almamazlık etmeyin, modeli ve model yılını iyice araştırın sağda solda, kronik arızalarını falan öğrenin, sürprizle karşılaşmayın sonra. bakımlarının belgelerini falan sorun, servisten araştırın, temiz çıkarsa 250 bin km de olsa alırım yani. (83.750'ye nereye alıyorum ben tabii de lafın gelişi)

gkhncnzdgn

bakim olayini sanayide bi usta ile anlasirsan gayet de alinir, golf molf falan araba degil
bmw kraldir

technicalte

Eğer bakımları iyi yapılmış ve masrafı yoksa sakın kaçırma. Muhakkak işini bilen bir ustaya göster arabayı. İnanılmaz konforlu ve gösterişli bir araba.

mr2alp
1

mobil görünümden çık