çok klasikleşti bu konu ama yardıma ihtiyacım var sevgili duyuru sakinleri..kız kardeşim başımın etini yiyor yılbaşında erkek arkadaşıma ne alıcam diye..beni kurtarın onun dırdırından..yaratıcı, farklı ve manidar bir şeyler olsun istiyormuş..

not: ikisi de 17 yaşında..


 

Atkı örsün. şapka da örebilir. takım olur.on gün var daha yetişir.

berrak sudaki kırmızı balık

atkı örsün? 17 yaşında? sen iyi misin kuzum ? artık öyle atkı ören genç kızlar kaldı mı bu devirde? ki baksana 17 yaşında sevgilisine ne alacağını düşünüyor. bence çok abartı oldu. bi site vardı www.buldumbuldum.com olması lazım bi bakınsın.

vurursa gol olur

üniversite sınavı dertleri var şimdi, zaman ayıramaz örgüye ama yine de sağol..
yok bunlar öyle zamane gençliği gibi değiller..alaturka gençlik diyelim daha çok..o nedenle manidar olucakmış ;)

qurabie

@addon gerçekten güzel fikir. teşekkür ederim. kardeşim uygular mı bu öneriyi bilmem ama ben hediye alacağım zaman mutlaka seçeneklerde değerlendireceğim :)

not: eğer kardeşim de uygularsa yazarım :)

qurabie

ben kendime yaptığım bir şeyi anlatayım o yapsın. (umarım istanbul'da ya da izmir'desinizdir).

bi çerçeve var ikea'da, masa takvimi gibi yapraklı, 6 tane arkalı önlü yaprağı var boş. onun içine her ay için o aya uygun bir fotoğraf seçsin (misal ağustos'ta mayolu fotoğrafları). ondan sonra ayları da word'de yazıp çıktısını alsın, fotoğrafın bi kenarına yapıştırsın. kutusuna geri yerleştirip paketlesin.

bence gayet güzel olur, hem 1 sene boyunca erkek arkadaşı her gün hatırlar :)

drink the stars
1

mobil görünümden çık