-izlemeyenler için spoiler-

ya sözlükte okudum bu mib ile william aynı kişiler artık %100 eminiz tarzında şeyler yazmış insanlar ne alaka abi? hadi nişanlısının fotografı ortaya çıktı ama sadece buna dayanarak bi teori üretmek bana mantıksız geldi. bir şey mi kaçırıyorum acaba...


 

oha, 9.bölümü birazdan izleyeceğim ama şöyle bi google'da arattım, bu "farklı iki zaman çizgisi izliyoruz" muhabbeti doğruysa mantıklı. Yalnız onu da ben izleyerek anlayamazdım, dümdüz izliyorum yorumları okuyunca haaa olabilir belki dedim. Mib diyor ya "30 yıldır buradayım" falan diye, olabilir valla ama o kadar karıştırırlar mı ki diziyi? göreceğiz bakalım.

rodriguez2

işte 2 farklı zaman çizgisi izlediğimiz de bir teori.

heralde benim gibi salaklar için 10.bölümde netleşir işler. ama diziyi sevmedim söyleyeyim. hbo eskiden daha sıkıydı (boardwalk, sopranos falan)

drystedb efficacious

yarısında durdurup yazıyorum bunu, valla fotoğraf olay örgüsünde önce gösterildi, hani Dolores babasına veriyordu adam çıldırıyordu. Şimdi fotoğraf normal şekilde ortaya çıktığına göre öncesini izliyoruz şu an, yani bir şekilde bu adam fotoğrafı düşürecek ileride, 30 yıl sonraki Dolores bulacak. İki zaman çizgisi olayı gayet mantıklı geliyor şu an.

rodriguez2

İki farklı zaman çizgisi olduğu kesin, ben üçüncüden şüpheleniyorum. En büyük kanıt william parka gelince gösterilen logodan farklı bir park logosu var. Ama mib william mıdır orası bence çok sıkıntılı. Olsa da şaşırmam olmasa da.

malwethiel

spoiler yazmışsın ama kimin aynı kişi olduğu ilk satırdan okunuyor tşk..

freya
1

mobil görünümden çık