Kaynak da atabilirsiniz bak burada yazıyor diye ya da tarif de edebilirsiniz o daha makbule geçer. Teşekkürler.

Inqscribe diye bir program var, transkript yazabiliyorsunuz ses/video kaydına. altyazı yani. Süreyle senkronize şekilde. bunu .srt olarak kaydedince altyazı oluyor. Oluşturma kısmında bunu kullanabilirsiniz de nasıl gömülüyor onu bilmiyorum belki o da vardır programda.
Öte yandan video düzenleme programında tek tek metin yazmak var.


(bkz: subtitle workshop)
edit : kullanımı da basittir, videoyu açarsın ve saniye saniye, altyazı metnini girip hangi saniyede görünecek, hangi saniyede kaybolacak ayarlayabilirsin. azıcık kullansan çözersin.


@senolll bu programı indirdim siz söyledikten sonra. Altyazıyı da oluşturdum fakat her türlü kayıt işlemi için siteden ücretli olanını indirmemi istiyor. Üstelik kendi sitesinden ücretsiz deneme sürümünü indirmiş olmama rağmen.
