
Kışın günler kısa oluyor. Kısa dönemse hemen biter. Ben olsam aradan çıkarırdım. Tabi soğuğa dayanabilecek biriysen.


ankaralıyım, dayanırım sanırım


git de gör e..


kışla ne alakası var ya.
şubat celbi, acemili biterken bahar geliyor zaten. kış deidğin kasım-aralık-ocak-şubattır en fazla.
git zaten iş bulma ihtimalin yok suan.


kısa dönem mi uzun dönem mi deseler şahsıma yine uzun dönem derim. her gün o kışladan dışarıya çıkmak nasıl bir duygu bunu ancak askerdekiler bilir.


askere gitmek, bedelli askerlik diye ağlamaktan bin kat daha kolay. yedek subaylık maaşının olması açısından şahanedir. ancak iibf mezunları takım komutanı oluyorlar yedek subay iseler ve eğitimleri 2.5 ay sürüyor, hem de meslek kurasına tabi olanlardan ciddi ağır bir muamele görüyorsunuz. askere git, gerisi şans olsun.


@goodz sen gördün herhalde ?
@rain when i die bedelli askerlik yapacak param zaten yok :) o ihtimal dışı, gidelim bakalım ne çıkacak bahtımıza.


Geçen şubat celbiyle kısa dönem olarak askere gittim. İş konusunda ben de senin gibi umutsuzdum. Hatta gir bak profilime açtığım duyuruya.. Askerden gelince 1,5 ay sonra işe başladım.
Git çıkar aradan kafan rahatlasın.
