Hangi taraflara bakmam gerek sahaflara falan ulaşabilmek için, daha toplu oldukları yerler vardır muhtemelen diye tahmin ediyorum. Onların dışında da "şuraya da bak" diyeceğiniz yerlere açığım.
Teşekkürler

Sahaflar çarşısı var. En kolay gidiş yolu: Galatasaray Lisesi'nin karşısındaki sokağa gir.(İstiklal'den inerken sağdaki, açık küpeci tokacı ile kumpircinin arasındaki sokak)
10-20 metre ileride sağda göreceksin Sahaflar Çarşısı'nı. Galatasaray Store'ın karşısında bir yerlerde.
2 katlı bir yer. Bulabilirsin sanırım :) Kolay gelsin.


sözlük'ten robinbook ya da radikalherif bulur bence. Onlara bi mesaj atınız derim.


yollara düşmeden önce www.nadirkitap.com u tavsiye ederim. oldukça fazla sayıda sahafın bir araya geldiği bir portal. sadece taksim değil kadıköy, moda, ankara vs... sahaflarını da kapsıyor. aradığınız kitabı bulamasanız bile iletişime geçip sorabilirsiniz.
