www.instagram.com

Bu gerçek olabilir mi? Gerçek değilse nası çekilir böyle bişi?


 

gerçek gayet neden çekilmesin. sporcu bu insanlar durabilirler öyle.

interview with the vampire

Normal.

arnold schwarzeneger

havada duranların titremesi lazım. ağırlık kaldıran titremese kasları titrer. bilemedim şaibe var gibi :)

cekilmis gayfe

Bence gerçek.

İlk videoda; tek ayak üzerinde durup öteki ayağını kaldıran kız, bir de iki elinin üzerinde amuda kalkan kızın işi zor, dengede durmak falan. Diğerleri çok zor değil; stabil pozisyonlar. Bir de geri dönüş rotası gelişle tamamen aynı, yani muhtemelen video çekimi bitti ve geri sardılar, tek çekim.

Diğer videolarda pek zorlayıcı bir pozisyon yok. Hepsi bir yerden destek alıyor vs.

Kolay demiyorum ama yapılabilecek şeyler. Bisürü denemeyle yapmışlar sonunda muhtemelen. Bir de şu var; kamera sürekli hareket halinde olduğu için, insanlardan biri birazcık kıpırdasa bile görüntüde belli olmayabilir. Kamera sabit olsa belli olur ama zaten görüntü hareketli olduğu için o kıpırdamayı gözlerimiz ayırt etmiyordur.

long live rock n roll

ya o halterin tepesindeki, bi de yerdeki damarlı büyük şüpheli:) Bi de yeşilli donlu abla. Bi de yeşil şapkalı yan duran. Bence fotoşok. (Yani vidyoda düzeltme kullanıldığı kesin de, bence tekniğini bilmediğim daha büyük bişiler var)

neynep

yok ya, ben ikna olmadım. 3d bişiler var sanki. Kaslar o hareketi yaparkenki durağan şeklinde değil, ara gerilim pozisyonunda gibi geliyor bana.

neynep

yok yahu böyle çekimler var. bir reklam filmi de vardı böyle. kamera arkasını izlemiştim ama unuttum nasıl olduğunu. post prodüksiyonda hallediyorlar.

black mamba

cinemagraph tekniğine benzer bir teknik kullanılıyor post prodüksiyonda. bu aralar bu tarz videolara fazla denk gelmeye başladığım için sadece bu tekniği içeren, kullanımı kolay bir aplikasyonun piyasaya çıktığına kanaat getirdim.

la rana
1

mobil görünümden çık