Bu arada barkod kodu şu:RQ051549658MY

O gönderilerde genelde ürün kargoya verildiği ülkeden çıktıktan sonra takip edilemiyor. Yani o tracking dedikleri olay yalnızca kendi ülkesi içinde geçerli.


Bir haftaya ptt'ye duser bilgisi sanirim. Takipte ol


@skooma iki tane takip kodu var elimde. Bir tanesi çindeki hareketleri gösteriyor. Bu verdiğim ptt için geçerli olan.


10 gün sonra da varıyor uçak, belli olmuyor. O tarihte paket fiziksel olarak uçağa yüklendi ve o gün uçak kalktı diye birşey yok. Sadece paketin uçağa yüklenmesinin kabulü gerçekleşti demek. Yükleme alanında bekletip 3 gün sonra da koyabilirler uçağa. Aynısı Türkiye için de geçerli. Uçak Türkiye'ye iner, paketler indirilir, x-ray'dan geçip gümrük deposuna konulur. Paketin sırası ne zaman gelirse o zaman gümrük giriş kaydı düşer.


1 hafta 2 hafta da sürer o güncelleme. Havalimanı deposuna giriş çıkış tarihleri onlar, uçağa biniş iniş tarihleri değil.
Ayrıca "air mail" değilse gemiyle geliyor da olabilir.


Bizde 13 kasımken çinde 14 kasımdır. Malum saat farkı.


benim de 5 kasımda yola çıktı. hala giriş yapmış gözükmüyor. yani öyle 1-2 günde ülkeye giriş falan olmuyor.
