Elimde başka bir şey yokken, (ne bir site, ne başka amaç) adwords eğitimi alsam, bu eğitim ile para kazanabilir miyim? Bunu işe yaratabilir miyim? mantıklı bir yatırım olur mu? Ajansta çalışmayan tekil birey, neden alır/ almalı bu eğitimi?




 

Kendiniz musteri bulup onlarin hesaplarini yonetecekseniz ise yarar. Ajansin da yaptigi sey temelde bu zaten.

crown

bence hiç bir işe yaramaz. hele para verecekseniz buna boşa para vermiş olursunuz.

kurnaz

İstanbuldaysanız Google ücretsiz eğitimler yapıyor sıklıkla, birey olarak kazanç kapısı olabileceğini düşünmüyor, düşük ihtimal bir ajansta iş bulma ihtimaliniz olabilir, çünkü bu eğitimlere ajanslardan ciddi katılım oluyor, yani bir sosyal ortam yakalamış olursunuz.
Ama dediğim gibi bireysel olarak para kazanmanız zor bence, tabi bireysel olarak bu işi yapan çok kişi olduğunu görmüştüm.

Ajansta çalışmayan tekil birey, neden alır/ almalı bu eğitimi?
Küçük çaplı bir e-ticaret siteniz varsa veya bir bölgede herhangi bir iş yapıyorsanız güzel reklamlarla o bölgedeki iş hacminizi artırabilirsiniz.

atom karincanin torunu

adwords için para verip eğitim almana gerek yok, youtube'da olsun internette olsun beş milyor tane eğitim var zaten. ha işine yarar mı, kısa vadede zor.

roket adam

Google ücretsiz eğitim veriyor zaten. Ayrıca öyle derya deniz bir şey değil biraz kurcalayıp çözebilirsiniz. 50 liralık reklam verin bir bloğunuza vs çoğu kısmı öğrenirsiniz. Hangi tür reklamların tıklama oranları yüksek ve maliyetleri düşük bilmek biraz tecrübe istiyor ve sektöre göre değişebiliyor. Bu iş ten Türkiye'de ekmek çıkar mı çıkar ama çok niş bir iş. Çok büyük firmalar ajanslarla çalışıyor onlar da bu işler için çok fazla maaş vermez.

creepy
1

mobil görünümden çık