[q]
(1) 

Bu arkadaş ne diyor?

neynep #1138396
Meraba.

Şu yazıyı okudum
eksisozluk.com

Burada sanırım, yazar kişi araştırmayı tam anlayamamış, yorum katmış ve yamulmuş bir teoriyi savunmuş.
'Baktığınız yerdeki atomların hareket etmesi' fikrinin ardındaki olası teoriyi açıklayabilir misiniz?
Teşekkürler.

 

bu olay atomların harekete geçmesinden ziyade bizim gözümüzün sadece baktığı yere tam odaklanmasından ve diğer çevreyi flu görmemizden kaynaklanıyor.

bide dünyada şöyle bişey mümkün değil: "yahu düşünsenize buradan bir ışık gönderiyorsunuz diğer uçta adam bunu 1 yıl sonra görüyor."

arkadaş hayal dünyasında düşüncelere dalmış çıkmış ve bunu yazıya dökmüş ama bu düşüncelerin hepsi daha önceden düşünülmüş üzerine kafa yorulmuş şeylerdir. bakın: "bu teze destekler başka bir madde ise bana göre EVRENİN BU KADAR BÜYÜK VE NİZAMİ yapıda olması."

adam evrenin bu kadar büyük ve nizami yapıda olmasından evrenin simülasyon olduğunu çıkarmış. bide bu bunu destekliyor diyor. fdhjgfhf halbuki basit bir ufuk açıcı video izlese bu yazı olmazmış. www.youtube.com

edit: ha bide şu olay yazılım değil tabii ki. "adem'den olma inancı, evrim, evrenin bir yazılım olması... bunlar benim düşünceme göre ihtimaldir."

kodlar yok değil ama evrenin bu kadar büyük ve nizami yapıda olması adem havva vs. hep süregelen şeylerdir. hep değişerek son halini almıştır. hala da değişmeye devam etmektedir. mesela www.youtube.com bakın dünyada süregelmiştir. büyük patlamadan sonra (artık ne kadar sonra bilmiyorum) saçılan gaz ve toz parçaları birbirlerini çekmiş döne döne bir küre oluşturmuştur. bu bizim dünyamızdır. dünya yeni varolmuşken yani koskoca bi toprak parçasıyken bir gün 14 saatmiş sonra yavaşlayıp bu halini almıştır ve hala yavaşlamaya devam etmektedir.

bakınız bu olayı dünyadaki her şeye entegre edebilirsiniz. anahtar kelime süregelme

freetakilir
1

mobil görünümden çık