Elektronik sigara içiyorum ama bu lanet sigara öyle bir esir alıyor ki insanı hala canım istiyor... Su iç haricinde motive edecek biri olur mu? Çok teşekkürler.




 

Su ana kadar icmedigin gunleri/saatleri dusun.

Bunu tekrar sifirlamak istiyor musun?

kuehles blondes

al eline çakmağı yak ucundan hafifçe çek doldur ciğerlerini.

goodz

bi kere bence sigarayı birakmak/ bırakmaya çalışmak gurur duyulacak bişey. bir bağımlılığından kurtuluyorsun. henüz vücudun nikotiiiiiiiiinnn diye çemkirdiği için kendini kötü hissediyorsundur tabiki ama uzun sürmeyecek ki. hem bence sigarayı bırakabilmiş insanlar çok havalı.
7 dakika şeysi vardı, belki onu deneyebilirsin. canın sigara istesiğinde 7 dakika bekliycem geçmezse o zmn içicem diyosun. ya unutuyosun ya da canın istemiyo artık. allen carrın videolarında falan mantıklı şeyler söyleniyor. duymadıysan eğer ona bak. kuruyemiş, sakız, örgü dene.
hadi sen yaparsın! sen aslansın!

cosmicgadin

Sigarayi boşver leş gibi kokuyor.inan ictiksen sonra keşke icmeseydim iğrenç kokuyor diyeceksin elektronik sigaranın kokmayan dumanindan sonra.

curukturpkokusu

kullanilmis küllük varsa evde onu kokla.

icim urperiyor

sigarayı bırakma evresinin sol halkasının da sol halkasındasın. helal olsun hocam, az dayan.
mutfağa git bir kaç tane karanfili ağzına at. azıcık nemlensin, arada hafifçe ısır o acılığın tadını çıkar. mis gibi de kokuyor.
tuzsuz leblebi,badem,ceviz,incir,kayısı,fındık göm çayla/kahveyle beraber. hatta küçük kaseye bal koyup bandırabilirsin.
mandalina,limon,portakal ve greyfurt ye, mis gibi.
bol şans!

MtKrt

1 tane bile içsen pişman olacaksın. içmemeye devam edersen canının istemediği zamanlar gelecek.

sanguine mcqaer

Şu an sağlıklı olduğun için içmek kolay geliyor ama zaman içinde küçük ya da büyük bedeller ödemeye başladığında biraz geç olmuş olacak.

mikro patlama

içmiyorken kafana göresin olum içip napcan . salla boşver. 2 hafta içmesen parasıyla şunu yaparım de dayanmaya devam.

Caaannn

Çok teşekkürler dayandım içmedim, elektroniğe abanmaya devam:)

medusa
1

mobil görünümden çık