[q]
(3) 

Ipad ama eskiler

neynep #1127462
Merhabalar, sadece okumak ve internet gezinmesi, ve sosyal medyacilik için ayped almayı düşünüyorum. Hep yeni modelleri çıkıyor ya, ben eskisini alsam nolur(ucuz olmali çünkü mecburen) , neden eksik kalırım? Niye "onu alma" dersiniz? (tablet /Apple konularıni hiç bilmiyorum bu arada, Bilal level)

Teşekkür ederim.


 

Eskileri alırsan ios güncellemesi alamayacağın için bazı uygulamalar çalışmayacak. gazete okuyup internet gezmesi yaparsın ama sosyal medyacılık yemeyebilir.

himmet dayi

alınacak en düşük ipad ipad mini 2 retina olmalı diye düşünüyorum . ios 10 güncellemesi ile başarılı, wifili ve 3g li modelleri var, retinasız ipad zaten alınmaz

boyut olarak ta palto ic cebine falan sığabiliyor.

ikinci el 500 tl piyasası var temizini bulmak lazım, geçen 550 den sattım mini 2 yi işime yaramıyor diye.

şarjı kullanımı iyidir, 4 ayda 4 defa şarj ettim, yine bayağı okumuşumdur ara sıra da olsa. ama genel olarak hiç kullanmamıştım, alan arkadaşın hayır duası hala kulaklarımdadır.

eskilere çok bakmamak lazım, ucuz aldım işimi görcem derken 2 3 zaman sonra pili mili ölürse, o zaman daha zor durumda kalabilirsin.

killerbee

Tişikkirlir ederim. Tamam eski almayayım. O pişman edecek gibi.
Peki mini ile yapamayacağım, "ah keşke öbürnü alaydım" dedirtecek bişi var mıdır? işlemci mi farklı? Benim tek istediğim takılmasın, donmasın. Hızlı olsun. (Zaten insan ne ister:)

neynep
1

mobil görünümden çık