Merhabalar,

4 yaşında sevimlilik abidesi, erkek bir iran kedim var. Oyuncu, biraz soğuk nevale ama kendini sevdirmeye bayılan bir tüy yumağı.

Kasım ayında (şimdilik) 1 seneliğine Amerika'ya eğitime gideceğim, bu süre zarfında kedime bakması için bir arkadaşım ile anlaşmıştık. Ama son dakika bir aksaklık yüzünden almaktan vazgeçti ve şimdi kedime yuva arıyorum.

1 sene uzun bir zaman, alışıldıktan sonra da geri istemek vicdansızlık olur biliyorum, ama geçici yuva ilk tercihim olur. Bulamazsam, ya da ayrılamam derseniz, sahiplendirmeye de razı olabilirim.

Not: İzmir'deyiz
Not 2: Moderatöre sonsuz teşekkürler, bir yuva buldum oğlanıma :)

 

dün araştırdım amerikaya kedi götürmek zor değil. aşılarını tamamlayıp götürüyorsunuz yanınızda. aklınızda olsun en azındsn

oscar

Şuan atanmış olsam alırdım tam da bana göre :/

expressive

mesaj attım

exist is pretty

Resmen aşık oldum <3 Bu güzellikle bakacak olan çabuk bulunur... Annemlere de sordum bi ihtimal ister belki diye :)

lcha
1

mobil görünümden çık