2 tekerlek abilerim ablalarım, benim bi dağ bisikletim var. Eşya taşımak için olan zımbırtıdan almak istiyorum arkaya. Bisikletçiye gittim sordum, pahalı geldi, dekatlon'da baktım, 80-90 lira, o da biraz yüksek. Diyorum ki çin'den alayım, kendim takayım. Ama her aldığım benimkine olur mu, olmaz mı? Standart mı bunlar? Olmayan model var mı?
canım bisikletim bu static.evanscycles.com
birebir değil de, bu gibi. iskeleti bu işte.

olur mu öyle, herhangi bi arka, çanta/ eşya taşıma zımbırtısı alsam olur mu, takabilir miyim?
Teşekkürler.

 

doğrudan şunu al diye tavsiye veremem ama, eline aldığında ya bu ne hafifmiş, görüntüsü daha ağır izlenimi veriyor halbuki demediğin hiç bir bagajı satın alıp kullanma. ileride hem bisikletine hem de kullanırken sağlığına zarar verebilir. hafif olsun. ve şunu da belirteyim. bisikletin oturağının, yani selesinin bağlı olduğu boruya bağlanan bagajlar da uzun süreli kullanımda kadro çatlaklarına yol açıyor. bunlardan da uzak dur. bagaj en az 3 noktadan kadroya bağlanan cinsten olsun. ve hafif olsun. hafifi olsun demiş miydim?

karlmarx

attığın fotoğraftan gözükmüyo ama kadronun arkasında bagaj için delik var mı? yoksa çok sağlıklı olmuyo diğer yöntemlerle. kelepçelisi var mı bilmiyorum varsa o şekilde olabilir.

bi de zamanında 50 liraya taktırmıştım bisikletçide uğraşmaya değmez bence. ne kadarmış ki fiyatı?

yuto
1

mobil görünümden çık