rasim ozan'ın bunu azarlayıp yayından attığı programı izledikten sonra adnan'ın başka videolarına da denk geldim.

adamın zaten deli raporu olduğu bilinen bir şeydi. fakat anlamadığım şey topladığı insanların neden adamın gözünün içine bakıyorlar. nasıl böyle hipnotize olmuşlar? adam hasan sabbah gibi.


 

Paranın gücüdür muhtemelen. Ayrıca konuşma tarzı fena değil. Kasıntı bir kişiliği yok. Eğlenmesini biliyor. Seviyorlardır.

dissendium

beni yanına alsa ben de olurum. mükemmel bir adam yahu. çok güzel kafa.

klassno

@dissendium adamın bi konuşma tarzı sıradan. para ise bu kadar güçlü olamaz :) eğlenmesini nasıl biliyor yahu? dans videolarını bi izle, aşırı komik, zaten dans edemiyo. o dans ederken onlara gülünç gelmemesi garip.

kupigometa

Adam zamaninda onemli adamlarin kucagina kiz vermis, muhtemelen elinde bunlarin videolari vs de var. Yani eli guclu, yani babasinin ciftligi gibi at kosturabiliyor.

O yanindakiler de bu adam ve tayfasinin pisliklerini en yakindan bilen kadinlar ve ne yazik ki cogu hala sermayesi bu yuzden seyh moduna sokuyorlar adami. Boyle boyle algilari da degistiriyorlar zaten, Adnan hocanin motorlari zamani siradan bir kadin saticisiyken simdi normal insanlara bile sevimli gelen, mahallenin delisi oynak amca modunda.

sindustrial

Bircok hukumet tarafindan desteklendi. Muhtemelen sindustrial'in dedigi gibi ciddi kasetler var elinde. Bir de uluslararasi evanjelist kurumlardan evrim karsitligi uzerinden iyi odenek aldi. Arkasi ciddi saglam yani. Yanindakilerin de artik baska sanslari yok. Oktar'dan kopsalar cok zor bir hayat onlari bekliyor. Kuvvetle muhtemel onlarla ilgili de ciddi kozlar vardir elinde. Bi' de bunca zaman yalilarda falan yasayip bir anda bir apartman dairesine tasinmak, calismak falan zor gelir.

evrim halkasi
1

mobil görünümden çık