Şu an uzağında olduğum fakat yakınken samimiydik diyebileceğim bir arkadaşım var. Uzaktayım ve ortalama olarak Ayda bir konuşuyoruz. Aynı yerdeyken haftada birdi.

Aynı cins değiliz fakat aramızda seksüel bir bağlantı yok.

bana yazdığı Zaman başından geçeni "sana bi haberim var" diyerek anlatıyor sonra beni de kısaca "sen naptın" diye yokladıktan sonra sohbet etmiyor. Yani rapor verip gidiyor gibi bir şey. Sohbet etmeye kalkıştığımda kısa cevaplar veriyor. Ben de durumu anlayıp uzatmıyorum zaten.

Sorum şu; bu Nasıl arkadaşlık?
Soruyorum çünkü bu durumdan pek hoşnut değilim aslında.

 

durumun farkında değil muhtemelen. konuşmakta fayda var.

qazaqwsx

Asgafhsjshah. Aynından bende de var 1 tane. Merak ettim gelecek cevapları.

glamdr1ng

@mavi evet o hatun.

kupigometa

Benim bir arkadaş da böyle yapmıştı, üzerine gidince ondan hoşlandığımı sandığını filan söyledi, sonra düzeldi. Hiç öyle bir durum veya değişiklik de yoktu yani aramızdaki ilişkide.

Sonra düzeldi eskisi gibi otu boku konuştuğum arkadaşım şimdi.

Adramelekhh

@adramelekhh biz de aştık durumları. o benden hoşlanmıyor ben de her hatuna yazılan tiplerden değilim. hoşlantı varsa bir şeyler olur diye düşünüyorum.
neticede sizin vardığınız noktada değiliz.

kupigometa

Bazı doğrudan satış/pazarlama eğitimlerinde arkadaş çevresini genişletme, network oluşturma konusunda (bana göre son derece samimiyetsiz) taktikler verilir. Bazı kişisel gelişim kitaplarında da var benzeri şeyler. Demek istediğim tamamen arkadaş networkünü canlı tutmak adına listesindeki herkesi arada bikaç mesajla elden geçirip işine bakıyor olabilir. Siz de o kişiye aynı gözle bakarsanız sorun olmaktan çıkar.

mikro patlama

şahane bir arkadaş bence. Ama farkında değildir +1 konuşun ''aa ne alakası var'' gibi şeyler söyleyecektir.

ama bence böyle iyi, ne güzel işte.

mete kudur

@mikro öyle çıkar durumu yok aramızda ya da öyle sanıyorum. ben de sevmem öyle ilişki türlerini.

kupigometa
1

mobil görünümden çık