ya dolgu da yapılabilir tabi, atsak ipleri cekse 1 milyon kisi kıtaları yakınlastırsak nasıl olur olmaz mı neden?

discuss.


 

gücümüz yetmez.

bellbane

olur aslında benim aklıma yattı
gemilerde artık karadan geçiverir bize gişede para öder.

basond

üzerine evleri yapmadan önce deneseydik belki ama, şimdi eylemsizlik yüzünden birsürü depremlere sebep oluruz.


Eylemsizlik; cisimlerin hareket durumlarını koruma eğilimleridir. Burada "hareket durumu" ile anlatılmak istenen, cismin diğer bir cisme göre sabit hızla hareket etmesi veya durağan halde bulunmasıdır. Maddeler için ortak özelliktir. Newton tarafından 1. hareket yasası olarak ifade edilmiştir.
kaynak vikipedi

mete kudur

bence boğaza komple asfalt dökelim. tek tek köprüyle olacak iş değil bu.

babilbaligi

ben hergün internete yeni katılan birey sayısını çok merak edemiyorum. yoksa bu 500 senelik geyiklerin tekrar tekrar ısıtılıp yapılmasını başka türlü açıklamıyorum.

muhakkak yeni insanlar geliyor ve bu geyikleri ilk defa (bizim için tekrar) yapıyorlar, diğer türlüsü vahim..

air

bence deniz suyunu şırınga ile çekip karayı görmek lazım alfred wegener'e inanmıyoruz.

protrek

boğaza asfalt dökmeye gerek yok arkadaşlar saçmalamayalım. sadece çimento döksek yeterli. deniz zaten ıslak olduğu için çimento donar ne güzel mis gibi, kaymak gibi beton yol olur duble duble kullanırız.

hasmetizm 2046

sadece çimentoyla olmaz, öyle olsaydı yol yapmaz dere yataklarına çimento dökerdik. asfalt şart. ha şu olabilir, o kadar asfalt bulamazsak yerçekimini kaldırır suyun uzaya gitmesini de sağlarız, sonra kalan yerlere asfalt dökeriz. ama asfalt şart. arabalar nereden gidecek lan yoksa ?

mete kudur

arkadaş aklın yerinde mi neyin kafasını yaşıyorsun

Baran 14 Yaşında Arkdaşları Ona Einstein Diyor

www.youtube.com

artı

Beyin bedava!

www.youtube.com

dellamortedellamore

@dellamorte

sen olayı anlamamıssın hacı :)

anonymice
1

mobil görünümden çık