hem etik hem hukuki açıdan

faturalar patrona/muhasebeye gidiyor, ayrıntılı fatura istemişse özel bir çaba sarf etmeye gerek kalmadan görüyorlar zaten.


hangi numara değil, içerik bakımından


iş telefonu kayıtları tutulmadığı için inceleyemez. ama benzer bir durum olarak iş için kullandığınız maili kontrol edebilir.


o kadar detaylı görünmüyor. mesela 18.08.2016 - 14.22 bilmemkaç megabayt internet kullanımı şeklinde listeleniyor.


gencolar telefonu eline alıp diyorum


no tatlım şahsi telefonun o senin çalışmaya devam ettiğin sürece


eğer internet bağlantın mobil değil de wifi ise şirket senin tüm internet secereni çıkartabilir. aksi halde siteler gözükmez.


yeterince becerikli bir it varsa, şirket bilgisayarından ve telefonundan attığın her adımı görebilir.
hukuki olarak işverenin sağladığı telefon ve bilgisayarı izleyip kayıt altına alabileceği, bu kayıtları kullanabileceği yargıtay kararında vardı.
tek tek siteleri de görür, uygulama çıkışlarını da görür.
