1 ay kadar yataktan kalkmadan istirahat etmesi gereken bir arkadaşımıza hediye almak istiyorum. Hasta yatagındayken oyalanabilecegi, sıkıldıgı zamanlarda kullanabilecegi bir seyler. Öneriniz bar mısır acaba?

tablet, gameboy gibi bir şey olabilir. belki boyama kitabı olabilir, örgü ya da kanaviçe seti olabilir. lego alabilirsiniz. yine legoya benzer minnacık parçalardan dünya yapıları yapmacalı bi' set var; o olabilir. bulmaca kitapları belki?


oyun oynamaktan hoşlanıyorsa psp tarzı el konsolu.


Gecen ay 5 gun hastanede yattim. Uykusuzun eski sayilarini okumak iyi gelmisti.


kinetik kum alsana çok güzel bişey ya :)


Büyükler için boyama kitabı ve boya kalemi olabilir. Bana gelse mutlu olurdum.


Yanına laptop alabiliyorsa, onun adına bir stumbleupon hesabı açıp, bildiğiniz ilgi alanlarını kendiniz girebilirsiniz. Eşim diz ameliyatı olduğunda kendisine yapmıştım, gerçekten çok güzel vakit geçiriyor, tam da sevdiğiniz türden siteleri bulup getiriyor.


geçen yıl ayağım alçılıyken 1 ay boyunca tabletten belgesel ve film izlemiştim. çocukken de yine 1 ay boyunca hastahanede kalma durumum olmuştu boya seti ilaç gibi gelmişti o zamanlar.
