Bir de diyelim ki ilişki Meriç tehlikesi altında.
E ne yapıyorduk ?

Meriç'i döv. Kız izin veriyorsa kızı bırak.
Meriç yaklaşmaya çalışan sinsi it, kız da izin veriyorsa ilgi ... Olabilir.


Ikisi de olabilir. Meric yaklasir herif yavsaksa izin verir.
Herif yavsaksa merice yaklasir. Her iki halde de herif giderse yavsaktir iliski sahibi icin hayirli olmustur. Hicbir iliski meric tehlikesi altinda degildir, birinin gidesi/aldatasi varsa yapar zaten. Ne kadar erken diger taraf icin o kadar iyi.


sevgili izin verir.
mericin yaşam amacı zaten yaklaşmak. olayı bu yani. bu yüzden meriç. meriçliğin yeşermesine izin veren daima kız tarafı oluyor. ilgiye aç olan kadın bu meriçliğe müsaade edip "yaaa o benim arkadaşım :))" ayağı yapıyor. aksi takdirde mericin bir şey yapması zaten mümkün değil kız tekmeyi vurduğu sürece.
ben hep söylüyorum bunu: ilişkide böyle bir durum varsa muhatabın sevgilin olacak. bak taciz durumu vardır, kız arkadaşını birisi rahatsız ediyordur o zaman gidip herifin ağzını yüzünü kırarsın eyvallah ama ortada kızla elemanın seni rahatsız eden yakın ilişkisi söz konusuysa bu durumda muhatabın kız olacak. çünkü dediğim gibi mericin olayı budur, meriç meriçlik yapar. "benim sevgilim var" diyebilmesi gereken senin sevgilin.


İkisi birden olur.


biz izin verirsek meriç meriçlik yapabilir ancak. üzgünüm.


Kız izin verir. Yoksa Meriç her kızı yalıyor zaten. Çevresinde Meriç biriktiren kız direkt leştir.


der mesiter +1 kız izin verir malesef
