50 bin lira ( arabayı satınca elde edeceğim +- 25 k dahil) bütçem var.
BEn 2013 civarı dusuk km li fluence istiyorken dış mihraklar 0 dacia sandero stepway alırsın diyor.
skodalara, ww lere falan da baktım. skoda fabia iyi gibi baya bi.
ya bilmiyorum ıste ya, cok sıkıntıdayım, bu arabayı satmam lazım artık ıcım daralıyor her bindigimde.
bana bir araba gösterin ki lg g2 gibi fiyat performans arabası olsun. binince zevk alayım, inince zevkten titreme gelsin.

www.fiat.com.tr Egea Hatchback. Baz modeli 53 Bin TL'den başlıyor ama dolusu güzel olabilir. 50 Bin TL'nin üzerini de www.fiat.com.tr bu kampanya ile tamamlayabilirsiniz. 3 buçuk senedir Lounge donanımlı Fiat Punto kullanıyorum, oradan deneyimliyim ve tavsiye ederim.


dacia'ya bulaşma.
skoda iyidir.
75000 tl'ye 2. el bmw'ler var performans ve zevk sürüşü için iyi bir seçenek olabilir ama temiz olması şartıyla.


skoda


Fluence düşünme derim.
Renault istiyorsan clio iyidir.
Dedikleri gibi daciaya bulaşma.


Nissan 200sx al 25 bine. Kalan 25 bini de masraflar için sakla. İçin titrer mi titrer ama. Diğer alternatif honda prelude 2.2 vti, düz vites.


Mazda 3 derim.


Senin ilacın seat leon.uygun fiyata performans aracıdır
