kumandayı kontrol ettim. ayarları değiştirdim 17 dereceye kadar düşürdüm hatta 17 derecede donduruyordu beni. bu toshibanın daiseikai modeli. yani iyi de bi klima ama kerata bir kaç gündür sıkıntı çıkarıyor bana. sorun ne olabilir sizce ?

Klimalarda yaz-kış için sıcak-soğuk gibi modlar oluyor. Modlarla oynamışsınızdır belki, kontrol edin.
Arkadaş yaz kış 23derecede çalıştırır, sadece mod ve üfleme yönünü değiştirir.


modları kontrol ettim kış modunda 17 derece.


Gazı bitmiştir. Bi servis çağır.


gazın bitmesi benim de aklıma geldi ama şunu merak ediyorum. gaz bitince klima su atmayı da mı kesiyor acaba? yani nem almıyor mu ?


nem alabilmesi için ortamdan ısı alması yani soğutma yapması gerek şarttır. soğutma olmadan kondense olmaz. havadaki nem soğuk yüzeye çarpacak ki yoğuşarak sıvı olsum ve tahliye hortumundan dreyn olsun. su yoksa gaz da yok. acı ama gerçek.
