Ne zaman bi Kemal Sunal filmi izlesem bunu düşünüyorum. Elbette çirkinlik suç değil, ki ben de bir ucubeyim, lakin Ayşen Gruda neden filmlerde arzulanılan kadın rollerinde oynatılmış anlayamıyorum.

Aynı şey Meltem Cumbul için de geçerli bence.

Ne dersiniz?

Not: Homofobik, kadın düşmanı, farklılıklara ve benzerliklere saygısız idin kopuğun biriyim.

 

Sen böyle diyorsun ama yeşilçam kulislerinde de Ayşen Gruda'nın götürdüğü adamın haddi hesabı olmadığını konuşuyorlar, naaber

Kemal Sunal filmleri başlı başına absürt yapımlar zaten, Ayşen Gruda'nın da matrak bir tipi olduğu için yer verilmiş işte esas kız da komik olsun diye. Dikkat edersen ciddi bir filmde, bir dramda falan gerçekten istenen kadını oynamışlığı yok.

Meltem Cumbul malına değinmeyeceğim. Ayşen Gruda ile fiziksel olarak kıyaslanabilse bile oyuncu olarak kıyaslanamaz. O kadına herhangi bir yapımda herhangi bir rolü neden veriyorlar hiç anlamıyorum.

buff

70'li, 80'li yıllarda ayşen gruda'yla sevgili olmak isteyen kaç tane zengin varmış haberin var mı?

komando kani var bende

Fark ettiyseniz yukarıda yazıldığı gibi dram degil de daha ziyade komedi filmlerinde esas kiz rolü verilmiş ki bence kemal sunal gibi dram degil de komedide daha on planda .
Ayrıca bana genclik halleri cirkin gelmiyor, sadece aşk, dram filmlerinde olan kadinlar kadar guzel değil o kadar .

cabiday

arzulanılan kadını nerde oynamış ya? matrak bi tipi var ve buna uygun rollerde oynatılıyor kadın, bi şark bülbülünde zengin kızı olduğu için biraz forsu var birde çöpçüler kralında iki adamın arasında kalan kadın rolünde ki oraya da cuk oturuyor zaten, haa bak bide gülen gözlerde vecihi'nin büyük aşkı ama bunların hiçbiri için 'arzulanan kadın' diyemeyiz zaten süt kardeşlerde kemal sunal bile yüz vermiyor mesela kendisine:) genelde abla denmesine kızan evde kalmış kız rolünde, haa müthiş sempatik ve zeki bi kadın olduğunu düşünüyorum o yüzden gerçek hayatta birilerini götürmüş olması muhtemel, kendisi de arada çıktığı programlarda bunun dalgasını geçiyor çünkü.

pamuk helvalar cebe

bence de gayet sevimli bir kadın, "çok çirkin" nedir.
şimdiki teknoloji (saç, makyaj ve post prodüksiyon hepsi birden) onun gençliğinde olsa ekrana taş gibi bir hatun çıkarmış. bakınız boy fotoğrafı: www.kimdirki.com

kobuzchu kiz

Bildiğim kadarıyla ayşen gruda'nın ünlü olması domates güzeli seçilmesiyle başlıyor.domates güzeli çirkinlikle ilgili birşey sanırım.olayı o yani kadının

delicevat

Sexy ve sevimli. Ve beyaz tenli ve ses tonu çok şirin. Her şey de dış görünüş değil zaten.

Cursed Chico

Pörtlek mavi gözleri hoş bence. Ben seviyorum.

Goddard

Müjde Ar'dan başkası yalan, bence de çirkin.

i was made for you

bence gençken çok güzelmis, kızıl, beyaz tenli, kut burunlu, cilli ve yeşil gozlu, bilmem farkında mısınız ?

scars dont fade

bence oynadığı rollerle alakalı. o dönemin filmlerinde hep böyle evde kalmış falan rollerinde oynamış. onla çok alakası olduğunu düşünüyorum. oo süper hatun falan diyemem tabi ama çok çirkin değil bence.

meltem cumbul'u duymamış olayım.

xenophobe

Dostum hangi film o ayşen grudanın arzu edilen kadını oynadığı merak ettim. Bir tek hababam geliyor aklıma orada da malum erkek lisesine gidiyorlardı. Meltem cumbul ise en güzel türk oyuncularından biridir bence, halen güzeldir. Yukardaki yorumları hiç anlamadım.

orhan tv
1

mobil görünümden çık