merhaba,

malum steam indirimi var ben bunu aldım. dlc alsam oyunla aynı fiyata iki tane kapsamlı ve güzel dlc var sanırım. almaya değer mi sizce almadan oynasak dandik mi kalır?

bir de medieval total war'dan sonra çok detaylı geldi, oyunu öğrenmek için tavsiye edeceğiniz güzel bi youtube gameplay videosu falan var mı? milyon tane detay var boğuldum valla ama çok da güzel duruyor oyun. alışana kadar uğraşıcam biraz sanırım.

 

Expansion'ların tamamını almalısın kesinlikle. 8 tane var toplam. İsimlerini şuradan görebilirsin: www.eu4wiki.com

Bu arada www.eu4wiki.com adında bir wikimiz var. EU4 için bulabileceğin en kapsamlı kaynak burasıdır. 2. olarak da reddit'teki eu4 sub'ı var daha mizah odaklı.

Oyunu başlangıçta çözmek zordur, o sebeple kolay ülkelerden biriyle başlaman lazım. Bunlar: Ottoman, Castille, Muscovy, Austria, Portugal (bence). Bence en başta osmanlı'yı alıp, wiki osmanlı sayfasındaki taktikleri uygulamayı deneyebilirsin.

Ayrıca youtube'da Arumba'nın gameplay videoları iyidir, hem oyunu yeterince bilir hem de yaptığı çoğu hamleyi açıklıyor genelde. Oyunu biraz kaptıktan sonra zaten twitch'ten ya da youtube'dan illa ki DDRjake'e denk gelirsin. Bu oyunu ondan iyi oynayanı yok.

ek olarak: herhangi bir sorunda bana mesaj atabilirsin yardımcı olurum.

niyeti bozuk http nesnesi
1

mobil görünümden çık