
Birazdan burasi skodayla dolacak.


Piyasa çok dağılmış bilmiyorum açıkçası, geçen bi fiat kataloğu inceledim en ucuz 49.000 den başlıyor. Bu ne lan dedim.
Neyse benim naçizane tavsiyem sıfırda diretmeyerek ikinci el daha sağlam, konforlu bir araç almanız. 3-4 sene önce 1-2 yıllık bmw 1 serisi otomatik vites 60 bin tl idi. Şimdi o araç bile rio ya tercih edilir bence ama tabi bu çok değişken.


Poloyu boklayan kitle gelcek ekstra olarak Seat leon bakılabilir


@dıptıs :)
@birileti sıfır konusunda diretmek değil de ikinci ele anne baba güvenemiyor, geçmişte başlarına olaylar gelmiş o yüzden sıfır diyorlar
@takeit aldım tavsiyeyi sağol :)


50-60 liraya opel corsa alınabilir 1.2 otomatik. kia'yı bilmiyorum ben ısınamadım o arabaya. uzak durmaya çalışırım. motoru sağlam mıdır, yedek parçadan üzer mi hiç bilmiyorum. tabi 2. el piyasası da yok denecek kadar az. korsa'yı 2 günde satarsın.


Uzun süre kullanılacaksa Kia. Motoru çok sağlamdır.
1-2 yıla satarım diyorsan Polo, Fiesta.


Skoda yeni fabia.


temiz 2. el mini cooper almak varken, neden sıfır fiata biner ki insan?
tabi zevkler renkler tartışılmaz saygı duyarım. ama 50-60k ciddi bir rakam, daha güzel bir araba bulmaya bakın bence...


Yok hayır uzun vadeli düşündüğümüzden sıfır dedik bi bakıma da


kia alacağına skoda fabia alabilirsin.
peugeot 208 de olabilir.
buradaki bazı yorumları dikkate alırsan kendini 100.000 liraya ikinci el bmw almışken bulabilirsin :)
