cuma günü hafif boğaz ağrısıyla birlikte ateşim çıktı. ılık duş, parol falan ile ateş düştü ama boğaz ağrısı şiddetlendi, deli gibi öksürük eklendi. halsizlik de var üç gündür.

cumartesi de kendi geçer diye bekledim, geçmeyince doktora gittim. azomax antibiyotik, nurofen cold hap ve majezik gargara verdi. ilaçlarımı alıyorum, dinleniyorum, gargaramı yapıyorum ama boğaz ağrısı azalacağına artıyor. bir de doktor söylemediği halde strepsils pastil aldım, onu da emikliyorum ama hiç faydası yok.

üç gündür hayat eziyete döndü, suyu bile zorla içiyorum. yardım edin nasıl geçer bu illet?

 

suya bol miktarda limon ve biraz tuz ekleyip içebilirsiniz. bademcikleriniz iltihaplanmış olabilir, mikrobu kırar biraz, iyi gelebilir.

swalloww

hep aynı tavsiyeyi veriyorum.

ılık su, bal, toz zencefil, limon karışımını içmek. bende iyi geliyor, kişiden kişiye değişebilir, ama bir dene derim.

geçmiş olsun.

peggy

biraz koca karı yöntemi olacak ama sıcak bez bağlayın isterseniz.

abyuksuet

antibiyotikleri s*ktiret, elma sirkesi ile gargara yaptım 3 günde bitti.
biraz iğrenç ama gargarayı tükürürken koyu sarı iltihapları resmen göre göre atıyosun, günde 3 kere ;)

megalomaniac

Tantum verde gargara, pastilleri salla.

i was made for you

ada çayı gargarası sıklıkla...

rentts

Kok zencefil em.

5 dk sonra gecmis oluyor. Bunu ogrendigimden beri kronik farenjitime meydan okuyorum.

Mucize gibi bir sey. Courfier'larda satiliyor.

evrenos gazi
1

mobil görünümden çık