
ev sahibine neden çıkman gerektiğini falan uygun bir dille anlatırsan kabul edebilir, o zaman çıkarsın. yoksa yerine kiracı bulmanı veya kirayı ödemeni isteyebilir ve bir şey yapamazsın..


dümdüz hiçbir şey ödemeden çıkabilirsin, yerinde birini bulmana da gerek yok, kimse mahkeme falan uğraşmaz.


Ev sahibi isterse kalan ayların ücretini senden alabilir anlaşamamanız durumunda.


sözleşmenin yaptırımı mahkeme sonucuna göre olur, kolay kolay da mahkemeden kiracı aleyhine karar çıkmaz, bunu tüm emlakçılar bilir, bu işe kalkışmak isteyen ev sahibi de öğrenir, mahkeme, avukat, zaman masrafı derken kimse düşük bir olasılık için bu yola girmez. Emlakçılara, ev sahiplerine kanmayın hepsi blöf yaparlar.
Onun için bu tarz sözleşmeler kiracı nezdinde sakız kağıdı, çöpten öte değildir. Onun için gönül rahatlığı ile sözleşmeye uymayabilirsiniz. Kimse mahkeme kararı olmadan sizden 5 kuruş alamaz.
