Merhaba gençler, bir soruyla karşınızdayım. İş gönül işlerinin kıyısından geçiyor o yüzden buraya şey ettim.

Benim bir arkadaşım var, bir de sevgilisi var kendisinin. İkisi de amerigalılar. Arkadaşım sevgilisini de alıp beni ziyarete geldi Türkiye'ye geçen sene. Kızla da orada tanıştım. Neyse bir şekilde snapchat'ten ekleştik ikisiyle de(ben pek kullanmadığım için arkadaş da yoktu).

Kız ara ara video/resim atıp ben cevap verdiğimde hiç cevap vermiyordu(gerçi hep de la bana mı attın emin misin tarzı cevaplar veriyordum yalan olmasın). Hep böyle hafif erotik şeyler atıyormuş gibi hissediyordum da yanlış anlamışımdır falan diyordum. Bu gece banyoda gecelikle baya seksi bir fotoğrafını atmış. Ne yapacağımı şaşırdım. Direkt görmezden falan mı geleyim böyle şeyler yapınca artık?

Bu arada arkadaşa asla söylemem, sevgilisiyle ilgili doğru da olsa kötü bir şey söyledikten sonra arkadaş kaldığım kişi yok resmen. Kızdan daha seksi fotoğraflarını isteyip elemanla arkadaşlığımı bitirsem daha iyi olur ona göre.

 

kızla konuşmaya devam et. masturbasyon malzemesi çıkar. resimler artık ilgini çekmemeye başlayınca arkadaşına söyle, vakit kaybetmesin öyle kızla.

benim adim kerim hepinizi severim

kiz elemandan ayrilmistir belki. bu konuda bir yokla bakalim. ayrilmislarsa kiza yardir, ayrilmamislarsa buyuk ihtimalle ayrilirlar yine yardir.

bim tribi

@bim tribi, yok abi kız daha bi gün önce snapchatten ikisinin fotoğrafını atmış(genel paylaşım, herkes görsün tarzı).

noluyo yaa

ben olsam elemana ne derim falan filan endisesine girmem, bana ne milletin iliskisinden herkes kendi iliskisine sahip ciksin. kizla iliskiyi koparmayacak kadar ilgilenirim ama bir yandan da orali da olmam. yani istemem ama yan cebime koy misali. bir sey olacaksa olur, olmayacaksa da olmaz. zaman neticelendirir olayi.

bim tribi

"Saçmalama ya, niye teşhir ediyorsun kendini, niye bana bu özel fotoğrafları atıyorsun" desene bir bakalım.

shadowcat

Belki mmf için aralarına alacak erkek arıyorlar. Bilemezsin.

yirmisantim

bence elemanin da haberi var durumdan

phalanx claude

@phalanx claude, neden öyle dedin?

@shadowcat, oha öyle şey diyemem :D

@yirmisantim, öyle bir şey isteseler buradayken söylerlerdi.

@bim tribi, aynen öyle yapıcam herhalde, en mantıklısı o gibi duruyor.

noluyo yaa

çatır çutur sik hocam hatta vay kahpe sen benim arkadaşımı nasıl aldatırsın diyerek hunharca sik.

Nox
1

mobil görünümden çık