bu ara ne okuyorsunuz merak ettim once ?




 

Aziz Nesin - Böyle gelmiş böyle gitmez serisi.

Otobiyografik roman tadında, çok güzel kitaplardır. Osmanlıyı, cumhuriyetin ilk yıllarını bile anlatır. İlk kitabını birkaç günde bitirmiştim. Mutlaka seriyi okuyun derim.

utkumon

okudum harika bi seri. en guzeli ilk kitap. adam cok zekiymis gercekten. ustune ustluk o yasta hafizlik. kardesini kaybetmesi ve annesinden bahsettigi bolumler kitabin en acikli yerleri.

charlotte blanc

Nil'in Kelebekleri-Nil Karaibrahimgil

balpolen

O zaman Aziz Nesin'in bir sürgünün anıları ve yüz liraya bir deli kitapları da güzeldir, tavsiye ederim onları da seversiniz :)

utkumon

ben hakan günday'ın kinyas ve kayra adlı kitabını okuyorum bu ara. çok beğenmedim ama, biraz fazla ergen kafasıyla yazılmış gibi geldi bana. baya da seveni varmış ama.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

www.dr.com.tr

al bunu oku.

bryan fury

bu aralar Dünya uzerindeki hala yon vermeye calisan ve calismakta olan ekonomik strateji kitaplari okuyorum.

evimin paspasi

berbat çevirili, bölümleri arasında bütünlük sağlanamamış bir ders kitabı okuyorum ara ara. bir de oğuz atay'ın bir türlü bitirmeye fırsat ve istek bulamadığım tehlikeli oyunları'nı okuyorum. kitap çok eğlenceli ama türkçeye katkı sağlamaz, aksine bozar.

şunu da eklemeden geçmeyeyim; yazıyla uğraşan birinin dilini özenli kullanabilmesi gerekir. o kadar kitap okuyup "ya da"yı "yada" yazmak ya da soru işaretinden önce boşluk bırakmaz yakışmaz. ilkokulda öğrendiğimiz kurallar sonuçta bunlar.

devilred

Tek adam -Şevket Süreyya Aydemir

Nox

bryan fury 'nin onerdigi kitabi oku.

scars dont fade
1

mobil görünümden çık