sag burnum hep tikali. beylikduzu medicanaya gittim burun kemigi egrisi var sizde. ameliyet olmaniz tavsiye olunur dedi.

sordum doktor ne kadar bir deviasyon, doktor gogsunu acip jilet yaralarini gosterdi, cal keke call dittiri dittit dittiri dittit

neyse 4400 lira istedi benden. dedim cok pahali.

devlet hastenelerinde olurum sgk var ama onlara da pek guvenemiyorumm. git gel git gel ugrastirirlar en temizi ozelde olup bitirmek. planim cuma gunu veya persembe oglen operasyona girip minimum zararla haftaya iyi baslamak. hangi hastaneden bu ameliyati olayim ?

edit: burna estetik de yaptiryim mi lan. aman bosve.r

 

estetik yaptirirsan baya gozlerinin alti morarcak falan ayrica fiyat da en az 2 katina cikcak. Gecen gun arkadasim deviasyon ameliyati oldu bahcelievler acibadem aile hastanesinde orda sgk da geciyo 3000 e falan geldi. gayet de memnun su an dr un adi da cagatay ruhi.

rentts

yaklaşık 1 sene önce bezmialemde ameliyat oldum. plastik cerrah prof. dr. ethem güneren yaptı ameliyatı. şu sıralar biraz sıkıntı yaşıyor olsam da genel manada çıkardığı işten çok memnunum. sadece deviasyon değil estetik de yaptırdım. bayağı feci durumdaydı öncesinde burnum, nefes almakta çok zorlanıyordum ve hatta alamıyordum. fiyat olarak ucuz olmayacaktır ama sonuç olarak iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum. en azından bir vizite ücreti karşılığı gidip görüşebilirsiniz.

bu işlerde dr'la görüşmeden fikir edinmek çok zor. ethem hoca kişilik olarak "biraz" farklı birisi olsa da işine çok hakim birisi.

entrapmen
1

mobil görünümden çık