Sitede 360 tl olan bilet Turizm ofisinde 480 tl. Arada 120 tl fark var. Fakat görevli kişi 25 Euro üstüne koyuyoruz demesine rağmen fark daha fazla. Sebebi nedir bilen var mı? Skyscanner dan hiç bilet almadım güvenli mi?




 

skyscanner güvenlidir. bi sebebin yoksa direkt oradan al bence.

olutaklidi

skyscanner ile thy web sayfası arasında da fark oluyor. skyscanner bileti kendi satmaz, o sadece arama yapar. yani güvenli olup olmayacak olan da o değil. sizi yönlendirdiği sayfayı görüp onu sormanız lazım.

ama o sayfalarda da genelde ödemeye gelince kart türüne göre ekstra ödeme falan çıkabiliyor. sonra bi bakıyorsunuz thy sayfasıyla aynı olmuş. ama her zaman acentadan ucuzdur tabi.

prodeq

Oradan alıyorum o halde. THY de 420 tl sky'de 360 . Satıcı firmaya dikkat ederim o halde başka da sorun olmaz sanırım. Booking le aynı mantıktaymış.

kupigometa

güvenlidir

basond

skyscanner'da dolandırıcı acenta çok var. Bileti aldınız gözüküyor. Bilet günü yaklaşınca sizden ekstra para talep ediyorlar veya paranızı 2 ay kullanıp sonra iptal oldu diyip, paranızdan kesinti de yapıp iade ediyorlar. Böyle bir çok yöntem var. Firmayı araştırmadan almayın bence.

1lisan1insan

Skyscannerden al hiç sorun çıkmaz. Sadece ödeme kısmında kart türüne göre ekstra ücret isteyen oluyor .

zaxurani

@1 lisan'ın söylediğine göre şirketler araştırılmalı. O halde bildiğiniz şirketler varsa tavsiye alabilirim.
Ya da bileti aldıktan sonra thy vb şirketlerden teyit etmek gerekir.

Bavul.com gibi

kupigometa
1

mobil görünümden çık