Nasıl bulunur?




 

duyuru sabit ilanlarda, debe editlerinde. darüşşafaka, lösev gibi kurumlara. yakın çevreden olsun diyorsanız komşu teyzelere sorulur.

lazpalle

her gün geçtiğiniz yollara bakın, ihtiyaç sahibi birini muhakkak görürsünüz. onlar öyle mahzun, kenarda köşede duruverirler.

evde liyakat kalmamis

Peki ilanlara bakacağım. bahsettiğin kurumları biliyorum fakat güvenilirlikleri nasıldır sizce? Günümüz Tr si malum. galiba bir deniz feneri değil bunlar hı?

kupigometa

ihtiyacharitasi.org sayesinde de maddi yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

evde liyakat kalmamis

e buldun beni işte...

ucan spagetticanavari

Muhtarlıklara gidip yardım yapmak istediğinizi söyleyin. Onlar sizi yönlendirecektir. Hem yardım için gittiğiniz evden de yardıma ihtiyaçları olup olmadığı anlaşılır.

toucheamore

ihtiyaç sahibi ayağına geldi.

dirty pussy and cock

O kadar fakirim ki...
İhtiyaç sahibi bile değilim

eksimeksi

bizim bir kadın imece ve takas grubumuz var. şu anda 5 tane kadına ve çocuklarına destek olmaya çalışıyoruz. çocuğunlukla aile içi şiddetten kaçmış, boşanmaya çalışan, bu süre zarfında da yardımlardan faydalanamayan kadınlara bu geçiş süreçlerinde ulaşmaya çalışıyoruz. bir şekilde çevreden, başvuru merkezi olmayan ama kendilerine başvurulan kadınd erneklerinden falan yönlendiriyorlar kadınları. ya da bize haber veriyorlar. yani illa ki ulaşılıyor.

düşünürseniz size ihtiyaçları yazabilirim ama bizim olmamız şart değil. bu şekilde daha direkt yardım ulaştırmaya çalışan kollektifler, gruplar vesaire var bir sürü. burda da ara ara ilanlar yayınlanıyor, takipte kalabilirsiniz.

Phoebe
1

mobil görünümden çık