mayıs ayında nerede en lüks tatili yapabilirim? tatil sitelerinde kayboluyorum sizin cok memnun kalıp önereceğiniz yerler olursa sevinirim
antalya, bodrum, çeşme farketmez

1500 lira, 6 gün ve lüks tatil? biz size döneriz. iyi günler


bak simdi yukarda ki cevaba bakiyorum burasida eksisozluge donmus. ekside inci sozluge donmus zaten. adam elindeki parayla alabilecegim en iyi verim nedir diyor hala liseli goy goyu. neyse ben cevabimi yazayim. antalya bu konuda daha avantajli cok sayida hersey dahil konseptli otel var. once booking gibi sitelerdeb fiyat alin daha sonra direk oteli arayip fiyat almaya calisin, normalde telefonla misteriye yuksek fiyat cikarirlar ama su kriz doneminde suprizler olabilir. tur sirketleri bir diger alternatif ets vs saglam sirketler otellerden iyi fiyatlar alabiliyor onlara bir bakin.


tek başına tatil yapacaksan pek çok her şey dahil otelin tek bay kabul etmediğini hatırlatayım,


Arkadaşım ultra herşey dahil otellerden birisinde bilgi işlem müdürü. 2 kişilik odada verdikleri fiyat gecelik 500 tl.(oda fiyatı) Tek başına muhtemelen 350 olabilir ama tatil amacı önemli. Tatilden beklentiniz nedir açıklarsanız ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
