tecrübe etmiş arkadaşlar cevaplayabilirse....

çok teşekkürler cevaplar için... pegasus'la gidiyorum.


 

brugge'den brüksele trenle gittik diye hatırlıyorum. Tren havaalanına da gidiyor(aktarma vs gerekebilir tam hatırlamıyorum.) Ama tren.

rodriguez2

tren ile geçebilirsin, brussels nord yada sud 'de iniyorsun oradan tren ile geçiyorsun. Fransızca ve Flemenkçe olarak duyuru yapiliyor yada panolardaki duraklardan bakabilirsin. Ancak epey zorlu oluyor

www.belgianrail.be

Northern Mariner

kardeş gugıl bende de var saolasın. pratikte tecrübe etmişler daha spesifik yardımcı olabilir diye sordum soruyu. herkes aynştayn memlekette.

les

altı üstü havalimanına gidiyorsun avrupa' nın ortasında. israil' den ürdün' e geçip petra' ya değil.

VickVickyVale

petra'ya da gitmişliğimiz var, sıkıntı yok.

sen niye bunu kendine bu kadar dert ettin ki şimdi. raat ol yahu. canı isteyen yardımcı olur isteyen olmaz... ferah ol yüreğini sıkma o kadar... gugıl da yaptık sen içini ferah tut.

les

Hem soru soruyorsunuz hem tren var trenle gidebilirsiniz diye yardımcı olmaya çalışanlara çıkışıyorsunuz. Hayır yani google'da arayıp bulamadığınız ve insanların size söyleyebileceği nasıl bir bilgi olabilir? O zaman google'ladığınız zaman her şeyi öğrenebilirsiniz seyahat sitelerinden, forumlarından. Gençlik iyice saygısız oldu.

green knight

ya arkadaş sayıyla mı verdiler bana sizi. trol müsünüz yoksa geri zekalı mı? tren tavsiyesi verenlere zaten bi derdim olmamış. bi tane goggle linki verene aynı ukalalıkta evap vermişim sana ne oluyor? işiniz mi yok okuduğunuzu anlamakta sıkıntılı mısınız? bu duyuruda milyon tane yol otel araba tavsiyesi isteyen olur. burada amaç bizzat tecrübe edenlerin ama şuna dikkat et ya da şöyle kolay yolu var gibi detay bilgilere ulaşmak. phuket'te ekşiduyuru'dan birinin yanında kalmışlığımız var sağ olsun... sen hala gogılda var yol tarifi. he var aynştayn ödülü sizde bu sene. yeminle şaka gibisiniz. okuduğunuzu anlayın önce. trenle gidebilirsiniz diyenlere çıkışmışım güya. hasta mısınız yoksa şaka mı?

les

helal panpa, istanbul dışına çıkarken 5 kişiye danışıyorsun heralde havalimanında. şukunu verdim, içimi ferah tuttum.

VickVickyVale
1

mobil görünümden çık