
Evde yerdeki karo ile tahta/parkenin birlestigi zimbirtiyi (adi "gecis profili" galiba) her yil silikonluyorum ayak carpa carpa bir sure sonra yine atiyor. 1 gun gecmeyen silikon kokusu ve nalbura gidip gelmekle ugrasmak da cabasi. Sicak silikon zaten tas yuzey soguk oldugu icin tutmuyor. Tutkal gibi uzun sure kokacak zararli birseyle de girisemiyorum, yerde velet var. Ne yapmak nasil yapmak lazim? Foto ekledim

silikonla yapıştırdıktan sonra üzerine ağır şeyler koyuyor musun? üzerine (atıyorum) 5-10 kiloluk ağırlıklar koyarsan daha sıkı yapışır ve kolay kolay kalkmaz. başına, ortasına ve sonuna birer tane koysan yeter.
ps: parkelerle yeterince içli dışlı oldum
rahip janick


koyuyorum ama 5-10 kilo olmayabilir :) uzunluk fazla, 2.5 ya da 3 metre gibi. (koridor alani boyunca dikine gidiyor, yani kapi esigi degil burasi)
disq


bu tarz isler yapan bir dukkana gidin, parkeciye yani, kullandiklari ozel bir yapistirici vardir. hatta onu da ayrica satiyorlardir. en kotu nerden alacaginizi soylerler.
jimicik

1