ulan eli yüzü düzgün boğaziçi mezunu mühendisim. bulduğu adam standard tipli bi banka şubesinde memur biri. köpek gibi severken onda ne buldun da aldattın kahpe? bu kızların alayı böyle demek istemiyorum ama uzak mesafe ilişkisinde boynuzu takıyorlar. bi de utanmadan ayrılmıyorlar aq. ikisi de cepte nasıl olsa diye götürüyorlar iki ilişkiyi de.
bu benim hikayem. siin hikayelerinizi merak ettim. ben hala acı çekiyorum, nefes alamıyorum. belki de hala seviyorum bilmiyorum. anlatın dertleşelim:(( buradan bütün aldatanların aq ayrıca :((
edit: boğaziçi konusuna çok takılmış millet. bunun nedeni
1)kıskançlık
2)sosyal statü önemli değil ilişkide diye düşünüyorlar galiba.
sosyal statü herşeyi etkiler agalar. bu kız benle çıkmaya başlarken de işime kazandığım maaşa göre tercih yaptı tabiki. siz ne sanıyosunuz la? her sizin yanınızda olan sizin kişiliğinize mi aşık? kız attan inip eşeğe bindi. bunu söyledim sadece. hayır aradığı neydi onu anlamıyorum. kıza kötü devrandığım bi gün bile olmadı. el üstünde tuttum. neyse sallayın ya.

boğaziçili mühendis de aldatılıyorsa bu ülkede bir şey demiyorum. götü boklu banka memuruna bak ya...


aynen öyle değil mi hocam? boğaziçiliyim sonuçta. alayınızdan zekiyim ve geleceğim parlak. ben aldatmazdım beni mesela.


Bogazici mezunu muhendis olayina takilmadim ben.adam hakli hani kadinlar güce kariyere falan tapiyordu ? o da varmis eli yuzu de duzgunmus köpek gibi de sevgi veriyormus daha ne istedin diyor yani ben oyle anladim.
Ben aldatilmadim ama uzak mesafede aynen bu sekilde aldatan cok insan taniyorum.aldatan kadin tanidiklarimdan genelde ilgi eksikligi gibi kendilerince "gerekceler" duydum.yani aldattim ama sebebi var diyor hepsi.


Uzak mesafe topuna girmiyorum, aldatılmaktan korktuğum için.


sevgiliyken aldatılmadım, flört ederken aldatıldım ben de. telefonu çaldığında yanımdan uzaklaşıyordu sık sık. çok araştırmama gerek kalmadı, iki gün sonra facebookta durumunu "x ile ilişkisi var" yaptığını gördüm. o x ben değiildim tabii :) başka da bi bi şey gelmedi başıma.
bu arada bu hikayedeki aldatan kadın değil. onu da belirteyim.


Her şey çok güzel gidiyordu da Boğaziçi mühendis demenle bitti.
İyi yapmış.


sdfasdfasdfasdfasfd


aynen kanka 3 erkek idare ettireni gördüm.Orospular.


hemde boktan bir gişe memuru ile ha vay bee. koskoca boğaziçi mezunu bir mühendisi vay be
olum sen mühendislik okurken gördüğün erkek kadar herif iibf'de mankenlik ajansı gibi yerde kadın görmüştür. Çok daha normal senden iyi kız tavlaması. Salla sen yenisini bulursun koskoca boğaziçi mezunu mühendissin.


boğaziçiliyim ben diye her ortamda ego tatmini yapıyorsan kız yetti beya boğazina da içine de demiş.


kocaeli makine mezunuyum. basima gelmedi. sdjkfh
yalniz okul mu bolum mu daha onemli kizin gozunde belki bu onemlidir. tercih yaparken dikkat etseydin keske. dershanede yardimci olsalardi bugun burada aldatilmis bir erkegin mahzun yakarislarini sergilemezdin... kader diyelim.


ayrıldıktan sonra, beni aldattığı kişiyle ilgili problemleri için buraya gelip duyuru açtığında öğrendim aldatıldığımı. çok sinirlendim fakat hiç bir şey söylemedim kendisine, sadece oturup olayın gerçek yüzünü bilmeyen insanların masum bir şekilde nasıl tavsiyeler verdiklerini izledim.


Niye aldatıldığın hikayenin içinde saklı zaten amk


her şey yolundaydı boğaziçili yazınca sıçtın.
Yani boğaziçili birini bile aldatıyosa baya çirkinsin hocam,
yüzüne bile bakılmıyo demek ki.


Böyle bi şerefsizlik olamaz yahu.. Senden ayrılmaya cesaret edememiş(çünkü bu ucuzlukla bidaha senin gibi birini kafalayamaz)
Boğaziçili mühendis olmak değil de sevgin, uzak mesafede olduğun halde onu sevmeye devam etmen, kopma noktasında bile yanına kadar gitmen senin yüce bi insan olduğunu gösteriyor bence. Benim düşündüğüm, bu sosyal medya olmasa, hala 70lerde yaşıyor olsak, nasıl öğrenecektik bu dönen dolapları?
Benim şöyle bi hikayem var, eski sevgilim eski sevgilisi olan (hem statü hem karakter olarak bayaa ucuz olan kadınla) aynı ofisteydi. Ben de ofisten bi kadını kafalamıştm arada rapor alıyodum. Başka sebeplerden ötürü ayrıldık, adam hala ağlıyor yalvarıyor bana şans ver diye. Geçen gün yine ofisteki ajanıma sordum ohooo bunlar bayaa beraber müzik falan dinliyolar, sigaraya çıkıyolarmış falan.. Ee gerizekalı benim peşimi neden bırakmıyorsun ben de bunu anlamıyorum..


basond, bankacıdan iyiyim hacı. onu diyim sadece.


valla bunun kararını ikinizide gören birisi vermiş çoktan.
yakışıklısındır vs şaka bi yana da hepsi bi yere kadar demek ki her karşı cins farklı şeyler arıyor belli ki


haydan gelen huya gider kardeş. beni param için seçti demişsin; madem bu işler böyle, sen de sevilmeyi/saygı görmeyi neden bekliyorsun ki?
hep diyorum; bok çukurunda yaşadığınız için çevrenizdeki insanlar boktan oluyor. sonra kazık yiyince bir cinse mal ediyorsunuz olayı. düzgün insanlarla takılın.


basond, uzak mesafe işte. ben ankarada aselsanda çalışıyorum. kız izmirde eczane işletiyor. izmirden bulmuş birini. yine de ayrılıp yapaydı keşke. kendim zorlamasam öğrenemeyecektim.


insan kıskançlıktan kendini böyle avutabiliyor takılmamak gerek boğaziçi olayına. boş ver iyi olmuş. boğaziçili adamsın sana kız mı yok.
edit: istanbul üniversitesi spor.


bu boğaziçi'nin su şebekesinde falan mı bir şey var lan acaba, kaç tane boğaziçili gördüysem hepsi böyle çok önemli bir şey başarmış triplerinde falan, alt tarafı bir okul la.
olay üzücüymüş, geçmiş olsun, insanlara çok güvenmemek lazım da bu tespitimi de yeri gelmişken belirteyim dedim :)


hacım sen kendi dengin bi kız niye bulmadın ki en başından?
geçmiş olsun.


Ne güldüm be cevaplara :)))
Koskoca boğaziçili mühendissin ama tezini kendin çürütmüşün.
Orospular güce tapardı, hanii
Kıytırık götü boklu rezil bankacıyı seçmiş.
Başka güce mi bakıyordu acaba? Sende bulamamış mı meselam?


okulu geç, bu mühendislik fak. mezun-öğrenci farketmez inceden sosyopat oluyorlar. ilişkilerde çok başarılı olamıyorlar vardı boyle tanıdıgım arkadaslar okuldan sonra eve, yurda giderlerdi ders çalışmaya. takılmazlardı sağda solda. mesela güzel sanatlardan çoğu tanıdığım hatun sallamazdı mühendislik fak. öğrencilerini. e herşeye analitik yaklaşım bayıyo olabilir, bilemedim. kafa yapısı önemli.


abi abartmayın, adamı tanımadığımız için bir şekilde diğeriyle kendini karşılaştıracak ne yapsın yazmış boğaziçini.
sadece şöyle bir şey olabilir "ben zekiyim" triplerine girdiysen kızı bunaltmış olabilirsin.
zaten uzak mesafe durumunun da farkındasın o iş pek yürümüyo, sonra o adam belki daha neşelidir, ne bilim kızı daha çok mutlu ediyodur, ilgileniyordur falan. onu seçmesinin zibilyon tane nedeni olabilir. şimdi tek taraftan dinliyoruz ilgileniyordum, çok iyiydik demen ne derece doğruyu yansıtıyor bilemeyiz.
haa tüm bunlar karşı tarafı haklı yapmaz elbette madem ondan hoşlanıyo ayrılsaydı senden elbette ama bazı insanlar daha gurursuz oluyo işte boşver zamanla unutursun nasılsa.


@dokuzeylul o dediğin hatunlar 30'undan sonra falan zengin muhendis avlamak için adamların kapısında yatıyorlar :) muhendisim, bölüm arkadaşlarımdan biliyorum.


Kardeş sen uzaktasın adam yakında. Büyük ihtimal hafif piçkaşar bir tiptir yataktada iyidir. o yüzden ıskartaya çıkmışsın. Hatun ise karaktersiz birisi. Siktir et kurtulduğuna sevin


itü'lü olsaydın keşke kardeşim.
onun dışında takma kafaya, kadın dediğin bugün var yarın yok nasıl olsa.


uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum aldatılmadım.boğaziçi mezunu olmadığım için herhalde


drako, aldatılırsın hocam yakında. rahat ol.


Demek ki neymiş boğaziçili de olsan senden iyi s*ken biri var ise aldatilirsin.. Uzak mesafe zaten zordur MIT de olsan Harvard da, yemez..


@spina bosver karaktersizmis unut gitsin


aslında tam ben de bogazicili olsam ben de ovunurdum ama terkedilince bundan teselli bulmazdım normal degilsin dicektim ki trol olma ihtimalinden eski duyruularına baktım ki bogazic mezunu degilmissin yuksek lisansa baslamıs derslere de gitmemis sonra da bırakmıssın. bu durumda kız haklı sdjhsajfas


iyi ki böyle ilişkiler var yoksa yalnızlar nasıl yalnız kalmaya devam edecekler.


aldattığı kadının facebook'tan attığı mesajla öğrendim.


Sen zaten kızın seni maaşına statüne, ortamlarda Boğaziçi'li sevgilim var havasına vs göre seçtiğini biliyormuşsun böyle bir kızdan ne bekliyordun ki kusura bakma kendi düşen ağlamaz yarın öbür gün senden daha zengin statülü para babası muhtemelen daha yaşlı birini bulsa hak mı vereceksin. Ama bu aldatılma meseleleri pek akıl mantığa dayanmıyor. Bazı Erkekler de sevgilisinin eşinin ne güzellik eğitim kariyer görgü aile terbiyesi kültür olarak zerre tırnağı olamayacak prenses gibi sevgilisini çöp kadınlarla aldatıyor.
Hiç aldatılmadım sanırım en azından ben bilmiyorum


www.karikaturbul.com
uzak mesafe sıkıntı, askere gitmek falan da sıkıntı. Aslında hepsi aradaki sevgiye ve kızın karakterine bakıyor ama...
sana kız mı yok panpa boğaziçili adamsın :P sosyal statü etkiler ama ciddi işte çalışan çok para kazanan adam mı, neşeli bir barmen mi? Barmen götürür. Ha evlilik telaşı olanlar sana gelebilir dikkat et.


Ahaha baktım Bilkent mezunuymuşsun, ben de Bilkent'te okuyorum hem de kız dolu bölüm, sevgilim dahi yok bırak aldatılmayı.


senin gibi megaloman tipler genelde aldatılır. ders olur umarım.


Bence işi baştan sağlam tutmak lazım. Kız hoppa, halk arasında kaşar dediğimiz, ayran budalası bir tipse veya erkek uçanı, kaçanı döllemek isteyen, halk arasında çapkın dediğimiz bir tipse, baştan bu işlere girmemek lazım.
Anlamanın en kolay yolu dediğiniz gibi sosyal medya ve telefon. %90 çözersiniz.
