
oluru var, iphone git gide kalitesini düşürmeye başladı.


Teşekkür ederim arkadaşım değerli fikrin için


valla incelemesini izledim, ciddi ciddi beğendim bende. normalde samsung sevmem ama bu olmuş. ekonomik olarak sıkıntıya sokmayacaksa alın.


Teşekkürler arkadaşlar. En hoşuma giden özelliği hafıza kartının tekrar gelmiş olması ve telefonun zarif kıvrımları.


iphone dan sonra ilk bir ay güzel gelir, sonra telefon sıçmaya başlayınca yavaş yavaş pişman olursun, bi de uygulamalardan virus yiyip durunca (kitlenmeler, donmalar güncelleme gelmemesi, gelse bile hiç bi yenilik olmaması) bin pişman olursun, telefonu aldığının 4de bir fiyatına satıp tekrar iphone alırsın. çevremde gördüğüm iphone cep telefonu yaşam döngüsü bu şekilde.
not. wp kullanıcısı


aynen sınırlı hafıza ile telefonu yetersiz kullanmak yerine özgürce samsung kullanıp uyluma ve müzik video vs doldurabiliriz


Surekli iphone kullanan bi tanidik s7 edge'i bende gorup biraz inceledi. Sanirim o da alacak.


ravenudon +1


attan inip eşeğe binme


kamerasından pişman olursun. demedi deme


Eğer bir olumlu yorum daha gelirse almayı ciddi anlamda düşünüyorum


şu ana kadar pek olumlu yorum yok yalnız^^


iphone 6s'in var, boşver. Çok daha kötü bi telefonun olsa Galaxy S7 edge nasıl desen süper derdim. Ama 6s almışsın madem çok memnun bir şekilde kullanırsın bence. Ha gidip Samsung Gear VR alıcam ona lazım falan diyorsan bilemem.
s7 - s7 edge güzel telefonlar şimdi öyle pek laf edilecek tarafları yok. İçinde Android ve Samsung'un arayüzü var çoğu kişiye göre en büyük sıkıntı o. Ama tam anlamıyorum ben çok daha düşük konfigürasyonlu android tabletler kullandım gayet hoşlardı, telefon olunca ne değişiyor neden "kötü" denecek kadar sorun çıkarıyor bilemiyorum.
not: windowsphone kullanıcısı. Ben aldığım zaman (3 yıl önce) androidler baya kötüydü WP aldım kararımdan memnunum. Fakat bu yeni android telefonlar ve Android 5-6 sürümleri daha iyi duruyor. Yeni telefonum android olacak.


ikinci yorumum olacak ama android şişiyor, kasıyor vs. yorumlarına katılmıyorum. 2015 yılının en performanslı işlemcisi olan snapdragon 810 var telefonumda, 3-4 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. s7 edge'de snapdragon 820 var, ki benimkinden yaklaşık %30 falan kuvvetli.
ayrıca samsungun arayüzü de bir nebze iyileşti, eskisi kadar bloatware yok.
ama 6s de iyi alet, yalan yok.


Kararsız kalmayı sevmiyorum yorumlarınız kararsız bıraktı arkadaşlar bir ay filan bekleyim madem kullanıcı yorumlarına bakayım ona göre karar veriyim
