Çok şişman olmasam da hafif kilolu biriydim. 1-1,5 aydır biraz kilo vereyim diye fitness, pilates, callanetics hepsine birden başladım ve yavaş yavaş yemeyi azalttım. Son bir haftadır iştahım iyice kesildi ve en son dün öğlen üç dört köfte yememe rağmen sabah sandviçten iki lokma yedikten sonra gerisini midem kabul etmedi. Bu arada yine aynı sürede 10 kilodan fazla kilo kaybı da oldu, artık yatarken kemiklerim batmaya başladı. Kilo vermek iyi hoş da korkmaya başladım, böyle mi başlar bu meret?




 

uzmanı değilim ama anoreksia çok zayıflasa bile kendini şişman bulma ve yemek yemeyi reddetme durumu. tamamen psikolojik. eğer böyle hissetmiyorsanız henüz sorun olmasa gerek.
yemeyi fazla azaltmış olabilirsiniz. öğlen yeyip sonra taa sabah kahvaltıya kadar aç durmak hiç doğru değil. midenizi hırpalıyorsunuz. bana kalırsa bir beslenme uzmanına görünün, yanlış besleniyorsunuz.

vecihi ile fikret

Çok yemek yemen gerekmiyor zaten. Doğru gıdaları tüket yeter.

arnold schwarzeneger

doktora gider misin

tranceforresuminglife

işte doğru gıda da olsa yiyemiyorum. kıafetlerim üstümden düşüyor, herkes dur artık diyor yine de aynaya bakınca kendimi eskisinden farklı görmüyorum ve yine yiyemiyorum.

esse

Seninki psikolojik vaka haline gelmiş o zaman. Doktor yolu göründü.

arnold schwarzeneger

evet. zaman kaybetmeden psikiyatriye başvurmalısın.

shadowcat

Doktora +1

hasmetizm 2046

"aynaya bakınca kendimi eskisinden farklı görmüyorum"
doktor +1 o zaman

vecihi ile fikret

ya bende bu duruma gelsem sonra biri beni uyarsa sen çok zayıfladın diye sonra ben de anoreksi olduğumu düşünüp doktora gitsem :(
Kilo veremiyorum :(

cevabım : eğer hala zayıflama ihtiyacı hissediyorsan bence önce bir beslenme uzmanına, sonra onun dediğine göre psikiyatr a görünmelisin

zimbirik
1

mobil görünümden çık