artık herkes bu konuları aştığı için internette istediğim cevapları bulamadım.

-apple store'da ücretsiz uygulama falan yok deniyordu eskiden. diğer store lar gibi istenilen uygulamaların ücretsiz hali yaygın mıdır?
çünkü kredi kartıyla giriş yapılıyormuş vs

-radyo sorunu app'le çözülürken, radyoyu aktif olarak kullanmak şarjı ne derece etkiler?

 

- apple storde yüz binlerce ücretsiz uygulama mevcut. ücretli olanları ücretsiz olarak kullanayım diyorsan o iş için JailBreak yapmak şart. Aksi halde apple store dışında uygulama kurulmuyor cihaza zaten. Eskiden Cydia'da apple store alternatifi bir market vardı ve ücretli uygulamaların neredeyse tamamı bu markette yer alıyordu. Daha sonra hukuki sıkıntılar yüzünden bu marketi Cydia'dan kaldırdılar. Çok da iyi olmayan alternatifleri hala var.

- Radyo uygulaması ekran kapalı iken çalışabiliyorsa çok etkilemez. Çünkü en fazla pil tüketimini çok yüksek çözünürlüğe sahip olduğu için ekran harcıyor. Yine de hücresel veri sürekli açık olacağı için bir miktar hızlı tükenebilir pil. Çözüm olarak Edge bağlantısına geçilebilir.

himmet dayi

Yukarıdaki açıklamaya ilaveten, appstore'daki birçok paralı oyunun ücretsiz "lite" versiyonları da bukunuyor.

Radyo ssorunu app ile çözülüyor ama onların hepsi internet üzerinden radyo imkanı sunuyor. Klasik "tuner" bulunmuyor. O yüzden internet ne kadar şarj etkiliyorsa o app'ler de o kadar şarjı etkiliyor.

kaptan memo

radyo 3g kullanarak 1 saatte ortalama %6-8 şarj yiyor. (tabii nette de takılırsan o sırada işler değişir) uygulama konusunu himmet detaylı söylemiş zaten.

washe
1

mobil görünümden çık