
sanmam..yeni ehliyetler = yeni tezgah, yeni vergiler..


sanmam. öyle bir olay yok, her ne kadar tersi lanse edilse de. sadece materyali değişiyor ehliyetlerin, yapılmış mı bir anlaşma vb avrupa ülkeleriyle amerikayla, yoo.
eski ehliyet de olsa geçtiği durumlar oluyor. amerikada birkaç eyalette sorun yaşanmadığını biliyorum halihazırdaki ehliyetlerle.


yenisini bilmiyorum fakat eskisiyle ingiltere'de araba kiraladım, bir problem çıkmadı. zaten şöyle bir site yapmışlar, kontrol edebilirsin: www.gov.uk
edit: sorunun tamamını okusaymışım iyi olurmuş tabi ama 12 ay da kısa bir süre sayılmaz diyerek yırtarım bence. ashdgfha.


Hayir degil. Turk ehliyetinin gecerli olmamasinin sebebi sekli degil cunku.
Mesela AB'ye girecegiz diye plakalari da degistirdiler, plakalarin hepsinin yanina mavi serit ve TR yazisi geldi AB formatinda ama gorsellik disinda bir etkisi olmadi.
Ehliyet de ayni kafa.
