Merhaba arkadaslar. Cok parlak bir ozgecmisim olmamakla birlikte bur suredir is hayatinin icinde olmak istiyorum. En son buyuk bir holdingte ust duzey yoneticj asistaniydim ki onda cok uzun bir sure degil. Tehkikeli bur gebelik dobemi gecirdigim icin isten ayrildim. Simdi oglum 15 aylik ve isbasvurulari yaomaya basladim.

Enerjisa firmasindan saha satus sorumlulugu icin donus yaptilar. Ilk toplu mulakati gectim. Simdi 2. Gorusme ve is sartlari icin yine donduler. Maas ve tatil durumlari su sartlarda akla yatkin. Ama isin kendisi biraz kafa bulandiriyor.

Ozetle yillik ortalamasi ay bazinda 135 tl yi asan sirketlere gidip elektrigi enerjisadan almalari icin ikna etmek. Ofisten bagimsiz sahada sokakta calisacaksin yani.

Isin bu kismi kafa bulandiriyor. Ne yapmali ne etmeli? Bu is ile ilgisi olan var mi? Avantaj vr dezavantajlari hakkinda bilgisi olan var mi?

Ikinci gorusmeye gidip bubis bana gore degil ama bu kurumsal firmanin mulakatinda bulunmak istesim diye ofis isi olabilirligini denemek amatorce mi olur?

Uzun oldu ama ayrintiya ineyim dedim.

 

pazarlamacı olacaksın işte.
meskenlere değilde iş yerlerine gidip (çünkü sadece iş yerleri en az 135 liralık elektrik kullanır) elektriğinizi biz verelim diye uğraşacaksın.
bir hanım için hem iyi (daha iyi ikna edip daha çok satış yapabilirsin) hem de kötü (çok yürüyeceksin, çok gezeceksin, çok konuşacaksın, çok yorulacaksın, çok sinirleneceksin) tarafları var.
bana sorarsan "bulaşma" derim.

etna

Bence bulasma. O tarz islerde fazla uzun calisan olmuyor. Stresli. Ama ben iknasi kuvvetli biriyim, insan severim, muhabbet severim diyorsan deneyebilirsin.

rayde

ofiste oturmayi sevmeyen, disarida gezmeyi isteyen tipte insanlar icin cok iyi is. ne istediginize bagli.

charlotte blanc

o iş satış işi. pazarlamayla alakası yok. beyaz yaka iş değil yani. deneni yapıyorsun, insiyatif alma şansın yok. stres de olur sıkıntı da. hatta larj bir insan değilseniz satış başlı başına boktan bir meslektir.

ik'lar da amatör o yüzden masa başı iş istiyorum deseniz sorun olmaz. ama 2. görüşmeye gitmeden telefonla bildirirseniz sizi daha çok severler.

abstracteur de quintessence
1

mobil görünümden çık